Logo no.decormyyhome.com

Slik tegner du blekk på tapetet

Slik tegner du blekk på tapetet
Slik tegner du blekk på tapetet

Video: Hvordan jeg tegner mennesker. Tegn med meg! 2024, September

Video: Hvordan jeg tegner mennesker. Tegn med meg! 2024, September
Anonim

Hvis huset ditt begynte å bli dekorert med tegninger på tapetet, ikke bli opprørt og begynn å reparere. Forsøk å fjerne spor av blekk ved hjelp av improviserte midler.

Image

Du trenger det

Bakepulver, ammoniakk, hydrogenperoksyd, glyserin, kaliumpermanganat, eddiksyre, Domestos, denaturert alkohol, sitronsyre, oksalsyre, sitronsaft.

Bruksanvisning

1

Rør natron og ammoniakk i forholdet 2: 1 i et glass vann. Fukt en bomullspute i den resulterende løsningen og behandle blekkflekken forsiktig uten å bruke kraft.

2

Du kan fjerne blekkflekken fra lett stoffbasert bakgrunnsbilde med følgende sammensetning. Ta 1 teskje hydrogenperoksyd og ammoniakk i 250 ml vann. Behandle det forurensede området fra kantene til midten. For å rengjøre det fargede tapetet, bland 2 ts glyserin og 5 ts ammoniakk.

3

Løs opp kaliumpermanganatkrystallene i 70% eddiksyre slik at det oppnås en mettet fargeløsning. Dypp en tynn børste eller bomullspinne i væsken og tørk det skadede området. Hvis det blir igjen flekker etter at flekken forsvinner, bruk hydrogenperoksyd.

4

For å fjerne kulepennemerker, klargjør du følgende løsning. Rør 10 g sitronsyre og oksalsyre i 100 ml vann. Fukt en bomullspute i den resulterende løsningen og fest den til det forurensede området på tapetet. Etter en stund vil flekken forsvinne.

5

I noen tilfeller hjelper moderne verktøy som Domestos. Fukt en bomullspinne i preparatet og tørk forsiktig av de forurensede områdene på tapetet. Før bruk, sjekk virkningen av blekemiddelet i et iøynefallende område.

6

Bruk denaturert alkohol for å fjerne kulepennen. Fest en bomullsdott dynket inn oppløst på tapetet. La stå i noen minutter og rengjør. Gjenta prosedyren om nødvendig.

7

Hvis det ikke er noen kjemikalier for hånden, bruk folkoppskrifter. Press saften av en halv sitron. Dypp en bomullspinne i væsken og påfør den på de forurensede delene av veggen i flere minutter. Vask deretter flekken med en fuktig skumsvamp. I tillegg kan moden tomatsaft eller kokende melk takle blekkflekker.