Logo no.decormyyhome.com

Hva er slipende rengjøringsmidler?

Hva er slipende rengjøringsmidler?
Hva er slipende rengjøringsmidler?

Innholdsfortegnelse:

Video: Vår CopperCoat-applikasjon: Hva gikk galt? Vil det mislykkes? 2024, Juli

Video: Vår CopperCoat-applikasjon: Hva gikk galt? Vil det mislykkes? 2024, Juli
Anonim

Sammensetningen av rengjøringsstoffer med slipemidler inkluderer de faktiske rengjøringskomponenter og slipemidler, faste partikler av silikasand, natriumbikarbonat, boraks og andre fyllstoffer. Slike rengjøringsmidler gjør det lettere å rengjøre spesielt skitne steder på kjøkkenet og på badet, på servise og rørleggerarbeid. Den største ulempen med slipende rengjøringsmidler er mulig utseende på riper på overflaten som blir rengjort.

Image

Hva slipende rengjøringsmidler består av

Slipende rengjøringsmidler kommer i form av pulver og pastaer, noen ganger i suspensjon. De inneholder vanligvis overflateaktive stoffer (overflateaktive stoffer), natriummetasilikat, soda, natriumtripolyfosfat og desinfeksjonsmidler med eller uten klor. Aromatisert med forskjellige dufter. Som slipemidler introduseres forsiktig malt pulver av sand, pimpstein, kritt og boraks.

Det mest milde slipemiddelet i form av en pimpstein blir vanligvis introdusert i de pastalignende slipemidler. I tillegg til stoffene ovenfor tilsettes vann, glyserin eller etylenglykol til pastaer. Sistnevnte lar ikke pastaen tørke raskt og mykgjør huden på hendene etter eksponering for kjemiske komponenter.

Den største ulempen med vaskemidler med slipemidler er muligheten for riper på overflaten som blir renset. Porselen og emalje kan bli kjedelig, og polering kan bli skadet på overflater av rustfritt stål. Det er bedre å avstå fra intensiv slipende rengjøring av glassfiber, laminerte og jevn marmoroverflater. Derfor er det bedre å begynne å rengjøre forurensede områder med bruk av mildere produkter, og prøv deretter et verktøy med mildt slipemiddel.