Logo no.decormyyhome.com

Hva er forskjellen mellom en langsom komfyr og en varm grill

Hva er forskjellen mellom en langsom komfyr og en varm grill
Hva er forskjellen mellom en langsom komfyr og en varm grill
Anonim

En langsom komfyr og en luftgrill er enheter for varmebehandling av produkter. Ved hjelp av disse enhetene kan du lage deilige og næringsrike retter. Både den langsomme komfyren og luftgrillen har fordeler og ulemper.

Image

Hovedforskjellen mellom en multikoker og en luftgrill er enheten og prinsippet om bruk av enheter. Varmeelementet nær luftgrillen er plassert i lokket, den oppvarmede luften sirkuleres av en vifte. Apparatet er basert på konveksjonsprinsippet: en luftgrill varmer opp produkter fra alle sider, noe som påvirker deres smak positivt, og mye mindre tid brukes på matlaging. Multikokeren har et termisk element i bunnen, så tilberedningsmetoden ligger nær den tradisjonelle versjonen (på komfyren).

Disse enhetene kan ikke betraktes som utskiftbare, det er mer sannsynlig at de er komplementære, siden de er fokusert på å løse forskjellige kulinariske problemer. Hovedfunksjonene til multikokeren er: sying, damping, koking av frokostblandinger, matlaging av yoghurt, automatisk oppvarming. Luftgrillens hovedfunksjoner: steking, sying, grilling, grillmat, steking, steking uten olje, matlaging uten vann eller damp, oppvask. Enheten kan brukes til å sterilisere bokser.

En sakte komfyr er noe mellom en vanlig og en mikrobølgeovn, en luftgrill er en grill, en grill, en mikrobølgeovn i en enhet.

Det er andre forskjeller. For det første er den størrelse: crock-potten er mer kompakt, den tar mye mindre plass. For det andre funksjonalitet: luftgrillen er mer egnet for folk som foretrekker delvis "søppelmat": grillmat, grillmat, stekt, røkt, dust, pommes frites. Den langsomme komfyren tilbereder sunne korn, supper, gryteretter, bakte retter, yoghurt, bakverk. Den tredje forskjellen er service. Den langsomme komfyren er mer praktisk, den er mye lettere å vedlikeholde. Luftgrillen har store dimensjoner, og mer tid brukes på å vaske den. Den fjerde forskjellen er prisen. En langsom komfyr koster mindre enn en luftgrill, og er mer tilgjengelig for personer med en gjennomsnittlig inntekt.

Langsom komfyren har følgende fordeler: full automatisering av prosessen, maksimal enkelhet og sikkerhet for bruk. På grunn av dårlig varmebehandling forblir fordelaktige stoffer i maten. Ingen fett eller olje er nødvendig for matlaging. Ulemper med multikoker: varigheten av varmebehandlingen av produkter, maten har ikke en skarp. Enheten må håndteres veldig forsiktig.

Den langsomme komfyren er ideell for å lage supper, frokostblandinger, kaker og andre retter som krever mye tid. Luftgrillen er designet for steking, steking av kjøtt og fisk, tørking og røyking.

Fordeler med luftgrill: enheten sørger for bruk av oppvask. Det er modeller for å tilberede store mengder mat. Resultatet er deilige appetittvekkende retter. Ulemper med luftgrill: økt energiforbruk, vanskeligheter med vedlikehold, ikke egnet for små kjøkken, upraktisk i transport. Dermed blir de som leter etter et alternativ til ovnen, anbefalt å kjøpe en luftgrill. For elskere av sunn mat, ville det være bedre å kjøpe en langsom komfyr.