Logo no.decormyyhome.com

Hvilke blomster kan ikke holdes hjemme

Hvilke blomster kan ikke holdes hjemme
Hvilke blomster kan ikke holdes hjemme

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, September

Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, September
Anonim

Hjemmeavl av blomster for mange er ikke bare en hobby eller et ønske om å friske opp interiøret, men ekte lidenskap, lidenskap på randen av kunst: ikke alle blomster er kompatible, ikke alle tåler nabolaget med sitt eget slag, noen er helt farlige, og du kan ikke holde dem i stuen.

Image

Objektiv virkelighet

En av deres objektive grunner, som ikke tillater å holde noen typer planter hjemme, er innholdet av giftstoffer i bladene eller aromaene til sistnevnte. For eksempel har en av de vanligste kontorplanter - Dieffenbachia - juice som er helsefarlig. Hos en voksen forekommer en forbrenning fra kontakt med et ødelagt ark med dieffenbachia, hos barn observeres asfyksiereaksjoner.

Euphorbia og dens arter (for eksempel et vakkert og staselig croton) har også giftig juice. Og væsken oppnådd fra oleander kan til og med føre til blindhet hvis den drikkes eller konsumeres med mat.

Japansk rodea forårsaker spasmer av stemmebåndene, og azalea - kramper.

En ufarlig bashful mimosa har ikke farlig juice, men dens flyktige produksjon fører til skallethet hos mennesker, så det anbefales ikke å oppbevare den i stuer.

Lilje er heller ikke giftig, men dens berusende aroma, så vel som aromaen av liljekonvall, provoserer hodepine og kvalme, dessuten absorberer liljer overdreven aktivt oksygen. Hvis du virkelig elsker denne blomsten, kan du prøve å plassere den i åpne områder med god luftstrøm.

Orkideer populære i dag er kjent for sin evne til å stimulere nervøs aktivitet. Å sove i et rom med orkideer vil sannsynligvis ikke fungere bra. Plasser anlegget på kjøkkenet eller i stuen.

Geranium er veldig allergisk, det bør dyrkes bare på balkongen, og hortensiaer bør henges opp for å utelukke kontakt med bladene og huden til mennesker.