Logo no.decormyyhome.com

Hvor skal du ta skrapmetall og papir

Hvor skal du ta skrapmetall og papir
Hvor skal du ta skrapmetall og papir

Video: Sneak Candy in Class! 19 DIY Edible School Supplies & School Pranks! 2024, September

Video: Sneak Candy in Class! 19 DIY Edible School Supplies & School Pranks! 2024, September
Anonim

Hvis du har unødvendige metall ting som ikke lenger kan oppfylle deres direkte formål, så vel som unødvendige papirprodukter (aviser, notatbøker), må du ikke skynde deg å kaste det i søpla. For miljøet og for din egen lomme ville det være klokere å overlevere det hele til samlepunktene for skrapmetall og papir.

Image

Nettstedet Vtormetall.biz har en liste over mottakspunkter i metall i forskjellige byer. Gå til siden http://vtormetall.biz/punkty-priema, finn lokaliteten din i den foreslåtte listen og velg deretter det mest passende mottaksstedet for deg.

Skrapmetall kan leveres til innsamlingsstedet på egen hånd, men hvis dette er vanskelig, kan du prøve å ringe resepsjonen du ønsker. Vanligvis, i dette tilfellet, vil organisasjonen sende sin representant til adressen du spesifiserte, som vil bestemme kvaliteten på råstoffet, volumet og fortelle deg omtrentlig pris. Husk: svart skrot er billigere enn ikke-jernholdig skrot. Hvis du er enig i prisen, blir gjenvinnbare lastes på bilen og levert til innsamlingsstedet, og du vil motta den avtalte betalingen. Det er sant at det vil være lavere enn det du vil motta ved å levere skrapmetall selv.

Hvis du har tenkt å ta skrapmetallet regelmessig og i veldig store mengder, bør valget av vertsorganisasjonen tilnærmes mer ansvarlig. Det er ikke overflødig å sammenligne prisene (men det er bedre å ikke stole på utrolig høye priser), finne ut om lisensen for anskaffelse, lagring, prosessering og salg av skrot, om miljøkrav overholdes. Sjekk om det er et spesielt resepsjonsområde og utstyr for fjerning av skrap. Det ville være fint å få positive anmeldelser om det valgte selskapet.

Noen ganger tilbyr mottak også andre tjenester: de demonterer metallkonstruksjoner eller kutter store metallgjenstander.

Du kan også finne ut om innsamlingspunkter for avfallspapir på et spesielt nettsted:

Ikke glem at papir er av forskjellig kvalitet, dette påvirker prisen. I tillegg til volum, er dens fuktighet og til og med tilstedeværelsen av søppel i de medfølgende resirkulerbare stoffene. Det er bedre å bli kvitt søppel, tørke papiret og sortere det etter kvalitet. Ellers vil du motta alt papiret til en, lavest, pris.

Ikke godta: servietter, toalettpapir, servise til engangs papir, vokset, laminert, selvklebende, selvkopierende papir, papir med metallisering eller vannmerker. Skittent eller fet papir vil selvfølgelig ikke bli akseptert.

Ved å ringe mottakspunktene på telefon, kan du alltid finne ut kostnadene for inngangs- og leveringsbetingelser.