Logo no.decormyyhome.com

Slik utfører du ledninger i garasjen

Slik utfører du ledninger i garasjen
Slik utfører du ledninger i garasjen

Video: Åpen installasjon 3 - kabling 2024, September

Video: Åpen installasjon 3 - kabling 2024, September
Anonim

Avhengig av overflaten på garasjen, kan de interne ledningene være åpne eller lukkede. Åpne ledninger på murstein, betong, askeblokk eller pussede vegger kan utføres med lyskabler, flate ledninger og ubevæpnede ledninger.

Image

Bruksanvisning

1

Tverrsnittet av ledningene beregnes basert på estimert ledningsbelastning. Vi anbefaler å bruke en kobbertråd. Horisontale ledninger utføres på toppen, avstanden til ledningene fra taket og ned er 15 - 20 cm, nedkjøringer til brytere og stikkontakter utføres vertikalt.

Image

2

Ledningene er festet med tinnhoppere som er 10 cm brede, og fest dem med dybler på veggen. Koblingsbokser, stikkontakter, brytere er montert på samme måte. For tiden selger butikker spesielle kanaler for elektriske ledninger laget av plast. Du kan bruke dem.

Image

3

Oftest gjøres skjulte ledninger i garasjer, det er bedre å utføre det før pussing.

For brytere, stikkontakter, fordelingsbokser er det nødvendig å bore utsparinger slik at deres øvre kanter er i flukt med gipsen. Hvis veggene er pusset, er det nødvendig å skjære gjennom sporene og legge ledningene i dem, kutte gjennom fordypningene for brytere, stikkontakter, koblingsbokser.

Image

4

Ledninger for åpen montering er forskjellige. De vil fortelle deg om dette i en spesialbutikk og anbefale det som passer deg.

Image