Logo no.decormyyhome.com

Regler for lagring av desinfeksjonsmidler

Regler for lagring av desinfeksjonsmidler
Regler for lagring av desinfeksjonsmidler

Innholdsfortegnelse:

Video: Multifunksjons DC / AC 5V - 24V Bakovermotorkontrolltidsur I053A02 2024, Juli

Video: Multifunksjons DC / AC 5V - 24V Bakovermotorkontrolltidsur I053A02 2024, Juli
Anonim

Ved bedrifter, på sykehus, barns utdanningsinstitusjoner, serveringssteder, er lagring av desinfeksjonsmidler strengt regulert. Reglene er beskrevet i SanPiNah. Gjennomføringen deres overvåkes av inspeksjonsorganer. Hjemme er vi våre egne mestere og inspektører. Og det viktigste kontrollorganet er vår helse og vår familie. Og husk at klor, fenol, ammoniakk, formalin er aktive leverandører av kreftfremkallende stoffer.

Image

Hva du skal passe på

Nesten alle desinfiserende husholdningskjemikalier, fra den "elskede" blekemiddel, som bestemødrene, sykepleierne og rengjøringsmidlene rikelig hellet eller vannet på toaletter og bad, til moderne rengjøringsmidler for fliser, rørleggerarbeid og baderom, inneholder klor, ammoniakk, fenol og andre stoffer som er utrygge for helsen.. Vi kjenner de grunnleggende reglene for hvordan vi skal håndtere dem (med hansker på, med døren åpen og panseret er slått på). Men ofte glemmer vi forsiktighet når vi oppbevarer disse desinfeksjonsmidlene.

Husk at en god husmor har alt forbeholdt fremtiden. Og lagringsinstruksjoner og sikkerhetsregler er vanligvis ikke lesbare. Med mindre vi åpner posene for rengjøring av kloakken, er vi forsiktige, det smertefulle aggressive pulveret må løses opp med vann i rørene. Generelt må pulverkjemi behandles med ekstrem forsiktighet. Disse inkluderer konvensjonelle vaskepulver, blekemidler, pulver for å kontrollere insekter (fluer, kakerlakker, husmyrer).

Aerosolbokser kan være en kilde til giftige gasser. Feil lagring av desinfeksjonsmidler og husholdningskjemikalier kan føre til interaksjon og kjemiske reaksjoner av forskjellige medikamenter med frigjøring av stoffer, giftstoffer og gasser som er farlige for mennesker. Konsekvensene som venter oss med feil lagring og bruk av desinfeksjonsmidler og rengjøringskjemikalier kan manifestere seg i form av dermatitt, allergier og astma, nedsatt immunitet.