Logo no.decormyyhome.com

Hvilke feil gjør husmødre under rengjøring

Hvilke feil gjør husmødre under rengjøring
Hvilke feil gjør husmødre under rengjøring

Video: Varmepumpe service 2024, Juli

Video: Varmepumpe service 2024, Juli
Anonim

Selv veldig ryddige husmødre, som kontinuerlig overvåker renslighet og orden i huset, gjør noen ganger feil under rengjøring, som et resultat av at huset ser ubehagelig ut.

Image

For å unngå dette resultatet, må du huske noen få grunnleggende feil som ble gjort under den generelle rengjøringen.

Den ubehagelige lukten på kjøkkenet kan vedvare selv etter en grundig rengjøring. Kanskje hele poenget er at etter at søppelposen ble fjernet, ble ikke bøtta vasket. Selv om en gang i uken søppelbeholderen må vaskes med vaskemidler og tørkes grundig.

Hvis det brukes et vaskemiddel når du vasker gulv og vegger, trenger du ikke vaske det for raskt, ofte har det bare ikke tid til å handle. Som et resultat er den vaskede overflaten ikke forskjellig fra den uvaskede.

Under våtrengjøring bør du skifte filler eller i det minste skylle de brukte. Dette forhindrer bevegelse av smuss og bakterier fra et sted til et annet.

Når du tørker støv på et skrivebord, må du ikke frata tastaturet oppmerksomhet. Den akkumulerer ofte støv, smuler (viftene har det foran skjermen) og annet søppel. Først må du snu tastaturet, riste det forsiktig og deretter tørke det med et antiseptisk middel.

De fleste kvinner bruker tøymykner under vasking etter prinsippet: jo mer, de mykere ting vil være. Imidlertid kan overflødig mykner føre til motsatt effekt, ting vil bli hardt, fettete å ta på, og drenering av maskinen kan tette seg over tid.

Ikke glem ofte brukte gjenstander under den generelle rengjøringen: kraner, dørhåndtak, brytere osv. Over tid hoper det seg mye patogene bakterier på dem.

Rene vinduer er stoltheten til enhver husmor. De fleste av oss prøver å vaske dem i solfylt vær, når selv de minste flekkene og flekkene er synlige. Imidlertid må du vaske vinduene i overskyet, men tørt vær, som den lyse solen tørker for raskt vaskemidlet som brukes på glasset.