Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske vinduer for å skinne

Hvordan vaske vinduer for å skinne
Hvordan vaske vinduer for å skinne

Innholdsfortegnelse:

Video: 4 tips til vinduespudsning 2024, Juli

Video: 4 tips til vinduespudsning 2024, Juli
Anonim

Vask av glass er ved første øyekast en komplisert sak. Uansett hvordan du gnir, og flekkene vil være synlige, spesielt forrædersk gir de ut sollys. Det er hemmeligheter som uanstrengt vil takle skitten på vinduene.

Image

Glass på vinduene kan vaskes glansfullt både ved bruk av husholdningskjemikalier, og uten det, "bestemors metoder." Store rengjøringsmidler inneholder stoffer som er skadelige for kroppen, så det er bedre å foretrekke folkemetoder for å vaske vinduer. Og etter vask med et kjemisk middel, kan du fremdeles legge merke til stygge flekker på glasset. Og jeg vil at glasset skal bli blindet av renslighet.

Først av alt, bruk gummihansker slik at vaskemidler og vann ikke skader huden din. Det er bedre å vaske glass med mikrofiberkluter, dette materialet absorberer perfekt væske og skitt. En bomullsklut er egnet til å vaske rammer. Det er veldig praktisk å bruke en spesiell vannskrap som gummiblader er festet på.

Handlingsalgoritme

  1. Hell rent vann i kummen, ta en serviett. Klem et vått håndkle og fjern smuss fra vinduene med det. Det er ikke nødvendig å vaske intensivt, la flekkene forbli, vi fjerner dem senere.

  2. Deretter bytter vi vannet til et rent og vasker rammen min, helst med sjampo (det vil ikke forårsake skade). Vi skifter vann igjen og tørker rammen ren.

  3. Vi bruker et vindusrens på glass, eller vi bruker en ingrediens fra vaskemetoder. Rengjøringsmidlet fjernes fra glassene med en syntetisk klut, og produktet fra "mormors oppskrift" vaskes av med vann, også ved bruk av et serviett.

  4. Og det siste punktet - tørk avisen med et glass. Dette vil avlaste flekker og gi en unik glans.