Logo no.decormyyhome.com

Effektivt folkemiddel mot veggedyr

Effektivt folkemiddel mot veggedyr
Effektivt folkemiddel mot veggedyr

Innholdsfortegnelse:

Video: Reisetips, unngå å få veggedyr med hjem! 2024, Juli

Video: Reisetips, unngå å få veggedyr med hjem! 2024, Juli
Anonim

Veggedyr i et hus er en ubehagelig situasjon som må bekjempes ved det første tegn på parasitter. Ødeleggelse av insekter er en veldig arbeidskrevende prosess, men det er mange forskjellige måter som kan hjelpe deg med å bli kvitt dem, inkludert folkemedisiner.

Image

Folkemiddel i kampen mot parasitter som veggedyr kan bare hjelpe hvis de nylig har dukket opp, hvis det er veldig få av dem, og du absolutt kjenner deres spesifikke habitat. I det store og hele er det veldig vanskelig å kvitte seg med veggedyr med folkemiddel, fordi slike metoder i utgangspunktet bare skremmer bort insekter. Men hvis du av en eller annen grunn ikke vil kjøpe kjemikalier, for eksempel, er du redd for barn eller kjæledyr, kan du bruke de mest effektive metodene.

Hvis du legger merke til feil i lite antall, kan du gå med en støvsuger på de mest fremtredende stedene, så vel som i hjørnene. Å behandle med kokende vann alle sprekker i gulvlister, døråpninger, sømmer på sofaen og andre mistenkte naturtyper vil bidra til å bli kvitt hovedparten av parasittene. Bruk av væsker med en vedvarende vedvarende lukt, som terpentin, parafin, salisylsyre og eddik, vil også skremme bort skadedyr.

Bruken av urter i kampen mot veggedyr

En effektiv måte å bekjempe veggedyr på er å bruke snor og malurt. Malurt er et bittert gress med en vedvarende aroma som en person kanskje ikke engang legger merke til. Men lukten av dette gresset for en bug er en virkelig avskrekkende middel. Likevel kan malurt bare skremme insekter, men vil ikke bidra til utryddelse av dem.

Tansy vokser bare om sommeren, det er en ganske giftig plante med gule blomster. Sengefeil vil ikke kunne leve ved siden av og bare løpe vekk. Men dessverre er tansy en ganske giftig plante, så du bør ikke bruke den hvis barn og kjæledyr bor i leiligheten. Du må snu spredt over hele leiligheten, bare i dette tilfellet vil ikke insektene flykte til et annet rom, men egentlig fra huset ditt.