Logo no.decormyyhome.com

Hvordan velge et vaskepulver

Hvordan velge et vaskepulver
Hvordan velge et vaskepulver

Innholdsfortegnelse:

Video: Unngå å synde på vaskerommet - de 9 gyldne bud for klesvask! 2024, Juli

Video: Unngå å synde på vaskerommet - de 9 gyldne bud for klesvask! 2024, Juli
Anonim

Vaskemiddel - et uunnværlig verktøy i husholdningen, som lar deg holde klær, håndklær, sengetøy og andre ting i huset rent. Blant det enorme utvalg av vaskevaskemidler som presenteres i hyllene i moderne butikker, kan enhver husmor velge det beste, mest effektive og mest egnede vaskepulveret for henne.

Image

Hva er inkludert i et godt vaskepulver

Sammensetningen av et hvilket som helst vaskepulver inkluderer overflateaktive midler, hvis hovedformål er å eliminere alle slags forurensninger fra fibrene i klær. I tillegg til overflateaktive stoffer, er polymerer og fosfater som er inneholder i vaskepulver, bekjempelse av flekker. Imidlertid hevder miljøforkjempere at fosfater som er inne i vaskepulver, primært designet for å myke vann og eliminere sannsynligheten for dannelse av skala i vaskemaskinen, har en veldig negativ effekt på menneskekroppen og miljøet. Derfor er det forbudt å bruke vaskemidler som inneholder disse stoffene i mange europeiske land.

Ting som er beiset med stoffer med fett eller protein, som blod, melk, sjokolade og alle slags sauser. Det er bedre å vaske med et pulver som inneholder enzymer som er i stand til å bryte ned fett og proteiner - enzymer. Pulver med enzymer skal bare vaskes i kaldt eller lett varmt vann. Saken er at ved en vanntemperatur på mer enn 50 ° C mister enzymer rensegenskapene.

Det anbefales ikke å vaske silke og ull med pulver med enzymer på grunn av den ødeleggende effekten av disse stoffene på naturlig proteinvev.

Antigenene som finnes i vaskevaskemidlene, beskytter de rene tingene fra dannelse av flekkede flekker på dem - spesielle stoffer som omslutter fibrene i stoffet og forhindrer opptak av urenheter i dem.

For å rense hvite ting fra forurensning, anbefaler eksperter å bruke spesielle vaskepulver som inneholder spesielle blekemidler.