Logo no.decormyyhome.com

Hvordan velge en tøymykner

Hvordan velge en tøymykner
Hvordan velge en tøymykner

Innholdsfortegnelse:

Video: Kan jeg bruke tøymykner på treningstøyet? 2024, Juli

Video: Kan jeg bruke tøymykner på treningstøyet? 2024, Juli
Anonim

Tøymykner gjør ting mykt, gir dem en behagelig aroma, letter letter strykeprosessen, forhindrer forekomst av elektrostatisk stress, og forlenger også tingenes levetid betydelig. Men for dette, blant et stort utvalg, er det viktig å velge et virkelig godt og effektivt produkt.

Image

Det som skal være en god mykner

Et av de viktigste kriteriene for valg av tøymykner er prisen. Dyre produkter har ofte en rettet handling og er beregnet på å vaske en bestemt type lin, for eksempel bare for barn, farge, hvit eller silke. Slike balsam inneholder ikke syntetiske dufter, noe som betyr at de er ideelle for eiere av sensitiv hud, små barn, så vel som mennesker som er utsatt for alle slags allergiske reaksjoner.

Mykmykere med billig stoff gjør en god jobb med sine grunnleggende funksjoner, men oftere enn ikke har disse produktene en skarp og ganske vedvarende lukt av kjemi, samt en anstendig mengde uønskede kjemiske forbindelser i deres sammensetning.

Et godt tøymykner inneholder ikke kjemikalier og forbindelser som er skadelige for menneskekroppen, som etanol, benzylalkohol, pentan, limonel, kloroform og linalool.

Sammensetningen av ethvert tøymykner inneholder overflateaktive stoffer som er ansvarlige for mykheten i tingene etter vask. En annen viktig funksjon av overflateaktivt middel er å gi smussmotstand mot klær, oppnådd ved dannelse av en spesiell beskyttelsesfilm på overflaten av stofffibrene, som forhindrer hurtig opptak av støv og smuss.

For å forenkle strykeprosessen og øke tøyets slitestyrke betydelig, tillater silikon i mange tøymyknere. Takket være denne komponenten blir stofffibrene mer holdbare, de beholder sin farge og form selv ved hyppig vask og bidrar til langsiktig vedlikehold av lin i sin opprinnelige attraktive form.

Tatt i betraktning at de fleste vaskepulver gir sengetøy med en varig aroma, kan du prøve å gi preferanser til balsam med fullstendig luktmangel eller en svak, knapt synlig aroma.

For å unngå å kjøpe en falsk, kjøp tøymykner utelukkende i spesialforretninger og husholdningsrengjøringsavdelinger. Gjør samtidig preferanse til kjente pålitelige merker som Lenore, Vernel, Dosia, E, Snow Soft, Help, Frottee og Era.