Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rengjøre sofaen fra støv

Hvordan rengjøre sofaen fra støv
Hvordan rengjøre sofaen fra støv

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan rengjøre stasjonær PC 2024, Juli

Video: Hvordan rengjøre stasjonær PC 2024, Juli
Anonim

Sofaen, så vel som andre gjenstander av polstrede møbler, kan ikke bare være en utmerket dekorasjon av interiøret og gi bekvemmelighet for eierne, men også være et leveområde for mikroorganismer som er farlige for menneskers helse, som samler seg i støv i en stor mengde.

Image

Årsaken til mange allergiske reaksjoner, tilbakevendende astmaanfall, er vanligvis avfallsstoffer fra støvmidd - saprofytter, mikroorganismer som lever i sofabekledning, tepper, madrasser, etc. Hvis du ikke regelmessig rengjør polstrede møbler fra støv, kan det bli en kilde til mange sykdommer, spesielt farlige for babyer.

Hvordan rengjøre sofaen fra støv

Rengjør sofaen med en støvsuger.

Dette er den enkleste måten å rengjøre polstrede møbler fra støv. Hver vertinne bruker det med jevne mellomrom. En betydelig ulempe er at støvsugerens sugekapasitet ikke er tilstrekkelig til å rengjøre de dype lagene med polstrede møbler, så det meste av støvet forblir uberørt.

En veldig effektiv måte er å slå ut polstrede møbler.

Sofaen kan ikke utføres slik den kan gjøres med tepper og madrasser. Imidlertid er det en veldig enkel og praktisk måte som mange husmødre bruker. Du bør dekke sofaen med et fuktig ark eller en hvilken som helst bred klut, og bruk en vanlig teppeklapper og rengjør overflaten på sofaen grundig fra støv. Hvis det er mye støv, skyll stoffet flere ganger.

Rengjøring med damprenser eller strykejern.

Ved å utsette overflaten på sofaen for høye temperaturer med strykejern og varm damp, kan du bli kvitt flått og noen andre små insekter som bor i møblene. Før slik rengjøring, bør du imidlertid først rengjøre sofaen fra forskjellige forurensninger og flekker, slik at den varme behandlingen ikke fikser dem permanent på møbeltrekket.