Logo no.decormyyhome.com

Hvordan velge aluminiumsradiatorer

Hvordan velge aluminiumsradiatorer
Hvordan velge aluminiumsradiatorer

Innholdsfortegnelse:

Video: How to Replace a Radiator (Complete Guide) 2024, Juli

Video: How to Replace a Radiator (Complete Guide) 2024, Juli
Anonim

Når du planlegger en større overhaling av varmesystemet, tenker leilighetseiere ofte på å erstatte gamle støpejernsbatterier med aluminiumsradiatorer. Så er det verdt å kaste stygge sovjetiske radiatorer og erstatte dem med et vakkert moderne batteri med ideelle egenskaper? Og hvordan i dette tilfellet velge en god aluminiumsradiator?

Image

Endre eller ikke endre?

Sovjetiske batterier består av stål- eller støpejernsregistre, hvor den største ulempen er høy vannkapasitet og høy vekt, noe som kompliserer prosessen med installasjon og demontering. I tillegg er ikke sovjetiske batterier av støpejern i stand til å opprettholde ønsket temperaturnivå i et oppvarmet rom, mens moderne aluminiumsradiatorer fullt ut har de nødvendige varmeindikatorene.

Aluminiumsradiatorer er laget av primær og sekundær aluminium - og primær regnes som bedre.

De mest populære produsentene av disse radiatorene, som har bevist seg i drift, er merkene Fondita, Ferroli, l Nova Florida, Rogal og Global. Produktene deres er stort sett forskjellige i ekstern design, men ytelsen er nesten identisk med hverandre. Når du velger og installerer aluminiumsradiatorer, anbefales det å skylle dem med vann en gang i året.