Logo no.decormyyhome.com

Hvordan fjerne tyggegummi fra klærne

Hvordan fjerne tyggegummi fra klærne
Hvordan fjerne tyggegummi fra klærne

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan fjerne tyggegummi? 2024, September

Video: Hvordan fjerne tyggegummi? 2024, September
Anonim

Hvis du finner tannkjøtt som klistrer seg på klærne dine, må du ikke få panikk og prøve å rive av eller skrap det umiddelbart. Slike handlinger kan alvorlig ødelegge klær, siden tyggegummi bare vil feste seg mer fast på stoffet.

Image

Kald fjerning

Den enkleste og vanligste måten er å bruke en forkjølelse, kniv eller pinsett. Det som tyggegummiet har klistret seg til må legges i fryseren og pakke det på forhånd i en plastpose. I dette tilfellet vil det ikke være vanskelig å fjerne tyggegummiet uten å skade egenskapen, da det fryser og lett kommer av. Hvis du støter på vanskeligheter, kan du bruke en kniv eller pinsett. Hvis tingen er ganske stor og ikke passer i fryseren, kan du fryse stedet nær den klebrig tyggegummien med isbiter, og like gjerne prøve å rive den av.

Den mest pålitelige måten å fjerne tyggegummi fra håret ditt er med vegetabilsk olje. Fukt tyggegummiet grundig med olje, elt tyggegummiet flittig og det begynner å halde.

Den andre metoden er også basert på påføring av kulde. I dette tilfellet er kaldt vann involvert, som lar deg løse problemet ved å være utenfor huset, hvor det ikke er noen måte å påføre frysen eller isenes kulde på. Alt du trenger å gjøre er å legge tingen under en strøm av kaldt vann. Etter det, skrap forsiktig av tannkjøttet med improviserte midler.

Du kan fjerne tyggegummiet ved hjelp av tørris eller et produkt som heter "Fryser" som selges i butikker med radiodeler.

Varmefjerning

Den motsatte måten er å bruke varm temperatur for å fjerne tyggegummi fra overflaten av klær. For å gjøre dette, stryker du et sted med et varmt strykejern gjennom et papirark. Under påvirkning av varme vil tyggegummien, etter å ha smeltet, forbli på papir. Hvis det ikke er noe jern for hånden, kan du bruke en hårføner eller kokende vann.

Tyggegummi er et kulinarisk produkt som består av en uspiselig elastisk base og forskjellige typer smaksstoffer og aromatiske tilsetningsstoffer.