Logo no.decormyyhome.com

Slik fjerner du blanke flekker

Slik fjerner du blanke flekker
Slik fjerner du blanke flekker

Video: Fjerne flyverust, asfaltflekker og oppretthold den gode lakkbeskyttelsen 2024, Juli

Video: Fjerne flyverust, asfaltflekker og oppretthold den gode lakkbeskyttelsen 2024, Juli
Anonim

Blanke flekker ødelegger utseendet til klær. Vanligvis vises de på grunn av feil bruk av jernet eller langvarige ting. Ved hjelp av improviserte midler kan du prøve å returnere klærne til det originale utseendet.

Image

Du trenger det

Bordseddik, løk, borsyre, raffinert bensin, avis, natron.

Bruksanvisning

1

Fortynn 150 ml 9% bordseddik i 500 ml vann. Fukt gasbind i den resulterende løsningen og klem litt. Legg bortskjemte klær på et bord eller strykebrett. Stryk deretter de blanke flekkene med et varmt jern gjennom vått gasbind. Flytt gradvis fra en seksjon til en annen, ikke glem å periodisk fukte gasbindene. Denne metoden er ideell for rensing av svart vev.

2

Skrell løken og kvern den på et rivjern eller i en foodprosessor. Resultatet skal være vell. Påfør løkmassen på flekkene og la stå i 1-2 timer. Etter denne tiden, skyll det behandlede området under rennende vann. På denne måten kan du rydde opp de fargede stoffene.

3

Tilbered en svak løsning av borsyre. For å gjøre dette, oppløs en teskje av produktet i et glass vann. Damp en oppvasksvamp i en væske og behandle blanke flekker forsiktig. Etter 30-40 minutter, skyll stoffet med mye vann.

4

Fjern flekker med raffinert bensin. Det kan kjøpes i en jernvarehandel. Tørk skadede områder med en bomullspute dyppet i bensin. Før bruk, sjekk stoffet for motstand mot løsemiddel. For å gjøre dette, påfør noen dråper bensin i den indre sømmen på produktet. Hvis materialet etter et par minutter har endret farge, må du kaste denne metoden.

5

Ta et ark med aviser og fest dem til de blanke områdene. Varm deretter strykejernet og stryk det forsiktig. Vær samtidig forsiktig - ubehagelige spor av utskriftsfarge kan være igjen på stoffet.

6

Rør 1 ss natron i et glass varmt vann. Damp skumsvampen i den resulterende løsningen og behandle materialet. Skyll deretter i rennende vann. Denne metoden er egnet for å fjerne flekker fra silke og ull.