Logo no.decormyyhome.com

Hvordan fjerne dårlig ånde fra skoene

Hvordan fjerne dårlig ånde fra skoene
Hvordan fjerne dårlig ånde fra skoene

Video: Skodeodorant der fjerner dårlig lugt fra sure tæer 2024, Juli

Video: Skodeodorant der fjerner dårlig lugt fra sure tæer 2024, Juli
Anonim

Man kan ikke være enig i at sko som utstråler en fet lukt kan være ubehagelige ikke bare for andre, men også for deg selv. Å bli kvitt dårlig lukt er lett nok.

Image

Bruksanvisning

1

Å bearbeide sko med eddiksyre regnes som den mest effektive metoden for å bli kvitt ubehagelig lukt. Det anbefales ikke i noe tilfelle å starte behandling med syre uten et forberedende stadium. Dette trinnet er å vaske skoene med vann og vanlig såpe eller pulver. Dette vil hjelpe eddiksyre til å gjøre jobben sin så effektivt som mulig. Du kan nøytralisere den skarpe lukten av eddiksyre med ammoniakk.

2

Et annet middel for å nøytralisere en ubehagelig lukt anses å være vanlig natron. Denne metoden i seg selv er ganske enkel. Bakepulver helles i skoene, som bare kan ristes ut etter en dag. I løpet av denne tiden vil brus gjøre jobben sin perfekt. Men denne metoden har en liten nyanse som må tas i betraktning. Du kan bruke brusmetoden bare med lette sko. På mørke sko vil hvite flekker fra brus bli igjen. Å bli kvitt skilsmisser vil ikke være så lett.

3

Aromaer med smak er som et moderne middel. Det er de som lar deg nøytralisere en ubehagelig lukt litt, uten å bruke noen tredjepartsmidler. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av innleggssåler, kan du kjøpe den vanligste deodoranten for sko. Deodoranter er forskjellige, så husk å ta hensyn til dette når du kjøper.

Nyttige råd

For å forhindre en ubehagelig lukt, anbefales det å bytte sokker oftere, lufte sko på balkongen og overholde regler for personlig hygiene, spesielt i den varme årstiden. Dette vil hjelpe deg med å forhindre fremtidig lukt.