Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske dunjakke i en vaskemaskin - noen tips

Hvordan vaske dunjakke i en vaskemaskin - noen tips
Hvordan vaske dunjakke i en vaskemaskin - noen tips

Innholdsfortegnelse:

Video: MAYA-HUSET | Verdensreisende forlot hjemmet forlatt for godt 2024, Juli

Video: MAYA-HUSET | Verdensreisende forlot hjemmet forlatt for godt 2024, Juli
Anonim

Kanskje, i garderoben til hver person er det en så stilig og praktisk ting som dunjakke. Produkter med et fyllstoff fra flu krever spesiell og delikat pleie, så eksperter anbefaler å unngå å vaske dunjakken hjemme, og om nødvendig søke renseri. Men er det mulig å uavhengig returnere det originale utseendet til dunjakken ved å vaske det i vaskemaskinen?

Image

Den viktigste vanskeligheten med å vaske en dunjakke hjemme er at flua blir slått ned - dette ødelegger ikke bare produktets utseende, men påvirker også dets varmeisolerende egenskaper negativt. Imidlertid er det flere effektive måter å rengjøre dunjakken fra forurensning, uten å ty til renserier.

Hvordan vaske dunjakke i en vaskemaskin slik at luddet ikke kommer på villspor

For å vaske dunjakken i vaskemaskinen, trenger du et flytende vaskemiddel (vanlig vaskepulver skyller ikke godt fra dunfyllstoffet og etterlater striper på utsiden av produktet), tre tennisballer (de selges i hvilken som helst sportsbutikk) eller spesielle vaskeromballer.

Ikke prøv å løse flere problemer om gangen, og for å spare tid, vask, for eksempel, to dunjakker samtidig. Hver dunjakke skal vaskes separat. Før du legger produktet i trommelen til en vaskemaskin, er det nødvendig å sørge for at alle glidelåser og knapper er festet, og selve jakken vendes innvendig og utvendig.

På toppen av produktet legger vi tennisballer i trommelen (for å unngå å dumpe fluff i klumper) og velger et spesielt program designet for å vaske delikate ting (snurr ikke mer enn 400-500 omdreininger, vanntemperatur - 30 grader). Når du setter vaskemodus, er det bedre å stille inn minst 2-3 skyllinger - dette tiltaket vil bidra til å forhindre dannelse av såpeflekker.