Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske dunjakke hjemme

Hvordan vaske dunjakke hjemme
Hvordan vaske dunjakke hjemme

Video: Stormbergs vaskeskole -dun og vatterte plagg 2024, Juli

Video: Stormbergs vaskeskole -dun og vatterte plagg 2024, Juli
Anonim

Dunjakke - klærne er vakre og varme, men blir skitne akkurat som de andre. Du kan vaske dunjakken hjemme med hendene eller i vaskemaskinen, men du må nærme deg denne fremgangsmåten så nøye som mulig.

Image

Det er nødvendig å vaske dunjakken med milde vaskemidler, den optimale vanntemperaturen er 30-35 grader. Det er bedre å bruke et spesielt vaskemiddel til å vaske ned jakker - det kan kjøpes i sportsutstyr.

Før du vasker dunjakken i en skrivemaskin, må du løsne pelsen fra panseret, og om nødvendig selve hetten. Fjern beltet, sjekk lommene. Alle knapper, glidelåser, knapper skal festes. Hvis produktet er lett og mansjettene er skitne, bør de rengjøres med en såpe og en børste før vask.

Å vaske dunjakken i bilen skal utføres i en delikat modus. Noen husmødre satte flere tennisballer i trommelen. Hvis det er frykt for at dunjakken vil svelle under vask, kan du legge et stort håndkle i maskinen med den, som vil skvise forsiktig på produktet. Alternativt kan du bruke den spinnfrie modus. Dunjakken skal være dynket med pulver i et par timer, gni de skitne stedene grundig. Skyll produktet og vask i maskinen uten å snurre. Det vil være nødvendig å klemme dunjakken med hendene, og legg den deretter på tørketrommelen. Når du tørker, er det nødvendig å riste dunjakken med jevne mellomrom slik at luddet ikke klumper seg inni.

Etter vask kan dunjakken ha et veldig stygge utseende på grunn av at fluffen faller av inne. Rist dunjakken flere ganger for å forhindre at dette skjer, mens du holder den nede. Det er bedre å sortere klumper av fluff med fingrene. Du kan bruke en støvsuger - fjern munnstykket og rør ned på innsiden av dunjakken, dette vil hjelpe fluffen til å slå godt og ligge mer jevnt.