Logo no.decormyyhome.com

Hvordan velge en ortopedisk madrass

Hvordan velge en ortopedisk madrass
Hvordan velge en ortopedisk madrass

Innholdsfortegnelse:

Video: Madrass 3D Ortopedisk 2024, September

Video: Madrass 3D Ortopedisk 2024, September
Anonim

Sunn søvn er veldig viktig for en moderne person. For å tåle store belastninger trenger menneskekroppen en kvalitetshvil. En god ortopedisk madrass er laget for dette formålet. Men når du velger en madrass, må noen funksjoner tas med i betraktningen.

Image

Hvilke funksjoner skal en ortopedisk madrass klare?

En ortopedisk madrass tar seg av helsen til ryggraden og leddene til en person under søvn. Uansett hvilken plassering den sovende ortopediske madrassen tar, bøyer den ikke og holder ryggraden i en avslappet, men riktig stilling, samtidig som den opprettholder fysiologiske bøyninger. Når du hviler på en ortopedisk madrass, kan du ikke bekymre deg for det faktum at ryggraden vil bøye og provosere forskyvning av skivene, brudd på nerverøttene, noe som igjen fører til forskjellige sykdommer.

Ikke bare ryggraden, men hele kroppen hviler på en ortopedisk madrass - den fjerner statisk stress helt fra muskler og leddbånd. dvs. en god ortopedisk madrass skal ha fullstendig muskelavslapping. Dette eliminerer alle slags klemmer, og sirkulasjons- og luftveiene fungerer i riktig modus.

En ortopedisk madrass av høy kvalitet bør være laget av materialer som ikke vil avgi kjemikalier, samle støv og allergener. Madrassen skal også være pustende, absorbere godt, men ikke samle fuktighet. Oppfyllelse av disse kravene vil forhindre dannelse av mikroorganismer inne i madrassen og utseendet til en ubehagelig lukt.

Hvordan velge en madrass basert på personlige egenskaper?

Avhengig av en persons alder, endres kravene til kvaliteten på søvnen hans. Så for unge mennesker anbefaler leger å sove på en hard overflate. Eldre mennesker skal føle seg komfortable og få en god hvile på en myk madrass.

Det er også nødvendig å ta hensyn til kroppsvekt. Jo større kroppsvekt på en voksen, jo stivere madrass å velge. Barn og ungdom, uansett vekt, trenger også harde madrasser.

Folk som føler smerter i ryggraden, bør velge den hardeste madrassen. Hvis dette er en eldre person, og smertene er periodiske, vil valget av en madrass med bilateral stivhet være optimalt.

Leger anbefaler å sove på en myk madrass for personer med korsryggsproblemer eller intervertebral brokk sykdom.