Logo no.decormyyhome.com

Hvordan betale med multitollmåler

Hvordan betale med multitollmåler
Hvordan betale med multitollmåler
Anonim

Med bruk av multitoll-strømmålingsenheter kan man spare betydelig på betaling. Selve betalingsmåten er ikke forskjellig fra måleenheter med en enkelt tariff. En betydelig forskjell er beregningen av mengden for forbrukt strøm.

Image

Du trenger det

  • - kvittering;

  • - penn;

  • - kalkulator.

Bruksanvisning

1

Hvis du vil betale for elektrisk energi ved hjelp av et tolls måleapparat, der tariffen for dag- og nattetimer er delt, må du ta måleren for dag og natt. Ta forrige kvittering som du betalte for elektrisk energi for.

2

Trekk fra gjeldende målinger for dagen forrige målinger registrert i kolonnen "På dagen for betaling". Multipliser forskjellen med dagens dagspris i ditt område.

3

Trekk deretter fra tallene for gjeldende målinger for natten forrige målinger registrert i kvitteringen i kolonnen "På betalingsdagen". Multipliser forskjellen med gjeldende nattpris i ditt område.

4

Legg opp begge beregnede tall. Resultatet blir beløpet du må betale før tiende dag i en filial av banken som godtar bruksregninger fra befolkningen eller på det russiske postkontoret.

5

Bankoverføring vil komme til betalingsmottakers konto innen 1-3 dager. Postoverføring - etter 7-14 dager.

6

Hvis du har en tretrinnsmåler installert, kan du beregne målingene for dagen, natten og rushtiden separat.

7

Hvis du vil beregne betalingsbeløpet for den daglige satsen, trekker du fra måleravlesningene på betalingsdagen de forrige målingene som er registrert i den betalte kvitteringen for forrige måned, multipliser med den gjeldende taksten i ditt område.

8

På samme måte kan du telle rushtimer og nattetimer. Brett resultatene, skriv dem ned på kvitteringen. Betal på nærmeste bankfilial eller postkontor i Russland.

9

Hvis det er fordeler, kan du beregne fordelene fra det totale betalingsbeløpet, legge inn riktig kolonne, trekke resultatet fra det totale betalingsbeløpet, betale kvitteringen.

10

Hvis du mottar betalingskvitteringer fra et enkelt oppgjørssenter, der gjennomsnittlige tall beregnet for året før, er det betalt for strøm i henhold til dataene som er angitt på kvitteringen. På slutten av året blir du beregnet på nytt. Det overbetalte beløpet går mot betaling for det neste året. Du må betale det manglende beløpet.