Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske greener fra huden

Hvordan vaske greener fra huden
Hvordan vaske greener fra huden

Video: Hvordan rense huden med ansiktsrens og tonic 2024, Juli

Video: Hvordan rense huden med ansiktsrens og tonic 2024, Juli
Anonim

Zelenka er uunnværlig hvis du ved et uhell skader deg. Huden leges raskere, og det vil ikke være spor etter skade. Men hvis du har et viktig møte, må du bli kvitt grønne flekker.

Image

Du trenger det

Fett krem, vegetabilsk olje, flytende såpe, alkohol, natron, kosmetisk kratt, sitron, tannkrem.

Bruksanvisning

1

Bruk fet krem ​​eller krem ​​på det forurensede området i huden. La stå i noen minutter og tørk forsiktig merket fra stedet med en bomullspute. Hvis første gang det ikke var mulig å tørke av det grønne, gjenta prosedyren. Vær ekstremt forsiktig slik at huden ikke virker irritasjon og rødhet. Hvis det ikke er noen krem ​​for hånden, bruk oliven eller vegetabilsk olje.

2

Forbered en såpeløsning. Hell varmt vann i beholderen. Tilsett deretter litt flytende såpe. Behandle spor av strålende grønt med en bomullspute dynket i såpevann. Når huden renser, vask med varmt vann og påfør krem.

3

Bruk medisinsk alkohol for å rense huden din for strålende grønt. Rør 4-5 ss alkohol i et glass vann. Bløt deretter en bomulls- eller gasbindspinne i væsken og behandle det flekkete området. Skyll huden din med rent rennende vann, tørk den tørr og bruk en nærende krem.

4

Bland noen få teskje natron med vann for å lage oppslemming. Legg lime på en grønn flekk og gni en sirkulær bevegelse. Etter en stund skyll huden med rent vann. Gjenta prosedyren flere ganger. Bakepulver er et naturlig slipemiddel, derfor vil det ikke skade huden.

5

Bruk en kosmetisk skrubb for å fjerne flekker fra strålende grønt. Påfør en liten mengde på et forurenset område og gni forsiktig. Vask deretter med rennende vann. Gjenta om nødvendig.

6

Påfør en liten mengde tannkrem på flekken. Gni det beisede området forsiktig i flere minutter. Skyll huden din med varmt, rent vann. Hvis flekken ikke kunne tørkes av første gang, gjenta prosedyren.

7

Klem sitronsaften og bruk på sporene med grønt. La stå i denne posisjonen i flere minutter. Tørk deretter huden med en bomullspute dyppet i varmt vann.