Logo no.decormyyhome.com

Hvordan bli kvitt svetteflekker

Hvordan bli kvitt svetteflekker
Hvordan bli kvitt svetteflekker

Video: HVORDAN JEG BLE KVITT ACNE OG ACNE ARRENE MINE! *jeg tester microneedling* 2024, Juli

Video: HVORDAN JEG BLE KVITT ACNE OG ACNE ARRENE MINE! *jeg tester microneedling* 2024, Juli
Anonim

Gule flekker kan i stor grad ødelegge klærnes utseende. I tillegg er de vanskelige å utlede. Derfor, for å bringe produktet i et presentabelt utseende, må du gjøre en innsats.

Image

Du trenger det

Hydrogenperoksyd, bordeddik, natron, ammoniakk, oppvaskmiddel, natriumklorid, eggehvite, meth.

Bruksanvisning

1

Bland like store mengder varmt vann og hydrogenperoksyd. Bløtlegg en bomullspinne i den resulterende løsningen og behandle de forurensede områdene. Denne metoden er ideell for rensing av hvitt vev. Hydrogenperoksyd ødelegger proteinforbindelser. I tillegg har den blekingegenskaper.

2

Rør 1 ss eddik i 100 ml varmt vann. Behandle de skitne områdene med klær med en bomullsdott dynket i væske. Skyll deretter stoffet i rennende vann og vask som vanlig.

3

Løs opp en liten mengde natron i kaldt vann. Fukt et forurenset område med væske og la stå en stund. Vask først produktet i varmt såpevann, og deretter i en vandig oppløsning av ammoniakk - 1 ss ammoniakk per 250 ml vann.

4

Bland 2 ts oppvaskmiddel og litt varmt vann i en egen beholder. Påfør produktet på stoffet med en skumsvamp og la stå i en time. Etter denne tiden, skyll klærne i rennende vann og vask med pulver for gjenstridige flekker. Hvis første gang det ikke var mulig å fjerne flekker, gjenta prosedyren fra begynnelsen.

5

Bland bordsalt, ammoniakk og vann i forholdet 1: 4: 4. Tørk det fargede området med en bomulls- eller gasbindspinne dyppet i væske. Etter noen minutter, fjern eventuelle flekker fra flekker med oppvaskmiddel eller vaskesåpe.

6

Ta en eggeplomme og 1 ss 10% denaturert alkoholløsning. Rør grundig og bruk blandingen på skitne områder. La tørke helt. Vask deretter det behandlede området under rennende vann og vask klærne i en såpevæske.

7

Rør 1 ss bordsalt i et glass varmt vann. Bløt det forurensede området i løsningen i 15 minutter. Vask deretter produktet i vaskemaskinen. På denne måten kan silkestoffer rengjøres.

hvordan bli kvitt gule flekker på klær i 2018