Logo no.decormyyhome.com

Hvordan bli kvitt blåbærflekker

Hvordan bli kvitt blåbærflekker
Hvordan bli kvitt blåbærflekker

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan fjerne blåbærflekker 2024, September

Video: Hvordan fjerne blåbærflekker 2024, September
Anonim

Blåbær er elsket av voksne og barn. Imidlertid kan et velsmakende og sunt bær beise ikke bare huden i en mørk blå farge, men også flekker klær. Å vaske hender og ansikt fra mørke flekker er veldig enkelt med såpe og vann, men med en klut er prosessen mye mer komplisert.

Image

Det er flere enkle måter å fjerne blåbærflekker fra klærne uten å ty til flekkfjerner og andre syntetiske produkter.

Metode 1

Hvis flekkene er friske, kan du fjerne dem med kokende vann. For å gjøre dette er det nok å koke vann, strekke produktet over en kum eller en bøtte og hell kokende vann over stedet med en tynn strøm. Varmtvann vasker flekker fra stoffene i stoffet. Imidlertid må man ta hensyn til sammensetningen av det tilsmussede materialet når det gjelder denne metoden for fjerning av flekker.

Metode 2

Det er tider når blåbærflekker har tørket ut, og surmelkeprodukter kommer til unnsetning. Tilsmusset ting skal bløtlegges i kefir eller surmelk. Etter en halv time kan du sjekke om flekkene har forsvunnet. Når ønsket effekt er oppnådd, skal tingen vaskes med hendene eller ty til bruk av vaskemaskin.

Metode 3

I søpplene til sparsommelige husmødre er det alltid eddik og sitronsyre. Disse naturlige oksidasjonsmidlene kan takle enhver form for forurensning. For å bli kvitt flekker, er det nødvendig å blande eddik med sitronsyre (proporsjoner må velges basert på størrelsen på flekken), og behandle flekkene med den resulterende løsningen til den forsvinner helt. Deretter skal produktet vaskes.

Metode 4

Du kan fjerne blåbærflekker med eddik og vaskepulver. Det er nødvendig å fylle den fargede tingen med kaldt vann, og tilsett deretter en teskje eddik og en spiseskje vaskepulver. I den resulterende løsningen skal det fargede produktet surgjøres i løpet av en time. Etter en time skal tingen gnides og skylles.