Logo no.decormyyhome.com

Hvordan og hvordan du rengjør messing

Hvordan og hvordan du rengjør messing
Hvordan og hvordan du rengjør messing

Innholdsfortegnelse:

Video: Vask av messinginstrumenter 2024, Juli

Video: Vask av messinginstrumenter 2024, Juli
Anonim

Messing er en av de vanligste legeringene som brukes i moderne produksjon av interne elementer i forskjellige deler og enheter som brukes i nasjonaløkonomien. Messing er også et ideelt materiale for produksjon av forskjellige dekorative produkter, siden det er ganske enkelt å behandle og har utmerkede korrosjonsegenskaper.

Image

Over tid kan et messingprodukt miste sitt opprinnelige utseende, visne, akkumulere et lag fett og smuss på overflaten. Det er veldig enkelt å tilbakeføre produktet til sin tidligere skjønnhet - du trenger bare å bruke en av de enkle, men effektive rengjøringsmetodene.

Rengjøringsprosess av messing

Først av alt, bør messingproduktet vaskes grundig under en strøm av varmt vann, ved bruk av såpe eller et mildt konsentrert vaskemiddel. Noen ganger, hvis skitten er dypt inngrodd på overflaten av produktet, kan den børstes med en tannbørste, ved å bruke tannpulver eller tannkrem som et slipende materiale.

For å fjerne mer alvorlige forurensninger fra overflaten til en messinggjenstand, kan du bruke et folkemiddel - den såkalte eddikedeigen. Dette verktøyet rengjør messing perfekt, ikke bare fra fett og smuss, men kjemper også effektivt mot oksidasjon av legeringsflaten.

Å lage eddiksåpe er ganske enkelt. Det er nødvendig å blande like deler eddik og vann forsiktig, tilsett litt mel og elt deigen. Etter dette må det resulterende stoffet påføres problemområdet og la det tørke. I noen tid vil eddiksyre reagere med en oksidert overflate, og mel vil bli et utmerket adsorbent.

For å rengjøre eddikedeig fra overflaten til et messingprodukt, kan du bruke en tannbørste. For øvrig er dette verktøyet veldig effektivt når det gjelder rengjøring av kobberprodukter.