Logo no.decormyyhome.com

Hvor å kjøpe stoff til sengetøy

Hvor å kjøpe stoff til sengetøy
Hvor å kjøpe stoff til sengetøy

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan lage en fillekurv - norsk tutorial 2024, Juli

Video: Hvordan lage en fillekurv - norsk tutorial 2024, Juli
Anonim

Rolig lydsøvn er en garanti for ditt fulle liv og ytelse. Og han på sin side er avhengig av hvor behagelig det er for deg å sove og spesielt på sengetøy. Det skal ikke bare være behagelig for kroppen, men også vakkert, så vel som holdbart, og bevare dets utseende i prosessen med hyppig vask. Valg og kjøp av stoffet som sengetøyet skal sys fra er en hyggelig og ansvarlig sak.

Image

Hvilket stoff du skal velge for å sy sengetøy

Hvis du bestemmer deg for å sy et sett med sengetøy selv før du kjøper alt du trenger, må du bestemme hvilket stoff du vil sy fra. For det første skal det bare være naturlig. For vanlig daglig bruk er bomullsstoffer egnet: calico, calico, calico, cambric, flanell, etc. - Dette er tradisjonelle materialer som sengetøy er sydd fra.

De er billige, men samtidig passer de godt til de kravene som skal sikre at du får god søvn: De slipper luft gjennom perfekt, absorberer fuktighet, vasker godt og deformeres ikke når du vasker, stryker og er ganske holdbart. Mer "høytidelig" og holdbar er sateng, jacquard og percale. Lin er spesielt sterk og holdbar. Utenom konkurranse, inkludert pris, silke, som varmer huden om vinteren, og om sommeren gir den svalhet når den kommer i kontakt med slikt lin.

Av bomullsstoffer er sateng spesielt holdbart; disse stoffene er vanligvis designet for 200 vask uten tap av kvalitet.

Hvor mye materiale som trengs

Beregn hvor mye materiale du trenger for å sy nødvendig sengetøy. Det er veldig praktisk å bruke et stoff med en bredde på 2, 20 m, i dette tilfellet trenger du ikke å sy det, og det vil ikke være noen sømmer på lakenene dine og dynetrekkene. Du bør bare ta hensyn til bredden på sengen og for å sy et laken og et dynetrekk, ta 3 bredder og legg ytterligere 150-200 cm til falsen. Beregn stoffforbruket for å sy putevar separat, med hensyn til størrelsen på putene.