Logo no.decormyyhome.com

Sko semsket skinn

Sko semsket skinn
Sko semsket skinn

Video: Paleet presenterer: Hvordan pusse sko 2024, September

Video: Paleet presenterer: Hvordan pusse sko 2024, September
Anonim

Semsket sko er veldig vakkert, stilig, behagelig og mykt. Men mange foretrekker å velge skinn eller andre sko, da de er redde for at semsket skinn snart vil miste de utmerkede egenskapene og ikke lenger vil være behagelig for øyet. Det er verdt å vite om noen regler for stell og rengjøring av semsket sko som du må følge for å gjøre deg lykkelig i lang tid.

Image

Husk at semsket skinn ikke liker fuktighet, så hvis det regner ute, er det bedre å fjerne semskesko bort.

Hver dag, etter at du kommer fra gaten, må semsket sko rengjøres med en spesiell tosidig semsket pensel. Hvis det ikke er en slik børste, kan du bruke det vanlige viskelæret fra en enkel blyant. For å heve haugen på semsket skinn, kan du bruke folkemetoden, holde skoene over en beholder med kokende vann, duse dem med damp.

Hvis semsketeskene er veldig skitne, bør de pakkes tett med papir og vaskes med såpevann med noen få dråper ammoniakk. Tørk deretter og skrubbe med en børste.

Hvis det vises fete flekker på semsket skinn, kan du fjerne dem med en vattpinne dyppet i bensin. Du kan også strø talkumflekker og la stå i flere timer. Hvis semsket sko er brune, kan de rengjøres ved hjelp av kaffegrut.

Nå i butikkene selges spesielle vannavstøtende midler for semsket skinn, de impregnerer materialet og beskytter mot fuktighet. Hvis du kjøper semsket skinn, må du også sørge for å kjøpe en spesiell spraymaling av samme tone, dette vil tillate deg å holde semsket skinn i perfekt stand.