Logo no.decormyyhome.com

Hvordan og hvordan du rengjør en vannkoker

Hvordan og hvordan du rengjør en vannkoker
Hvordan og hvordan du rengjør en vannkoker

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan rengjøre vannkoker 2024, September

Video: Hvordan rengjøre vannkoker 2024, September
Anonim

Ved langvarig bruk mister metall tekanner glansen, og fra innsiden er de dekket med skala. De kan ikke rengjøres med vanlige oppvaskmidler. Men du kan fortsatt gjenopprette den opprinnelige glansen til tekannen.

Image

Rengjør kjelen utenfor

Det tilbys i dag ganske mange dyre rengjøringsprodukter for rengjøring av metalloverflater. Imidlertid er ikke alle svært pålitelige, i tillegg kan de inneholde giftige komponenter. Men dette betyr ikke noe, du kan oppnå et utmerket resultat ved å bruke de vanlige midlene som er i hvert hjem.

Skyll metallen vannkoker godt med varmt vann. Dette vil bidra til å fjerne all løselig plakett og forberede den til rengjøring. Ta en liten mengde vanlig natron, strø den i en tallerken og en gammel tannbørste.

Damp børsten med vanlig rennende vann, dypp den i en tallerken og tørk kjelen grundig til en metallisk glans vises. Det tar omtrent 30 minutter å rengjøre hele kjelen. Skyll det deretter igjen med varmt vann. I stedet for brus, kan du ta tannpulver, han vil takle denne oppgaven enda bedre.

Ofte brukes et vanlig rengjøringsmiddel og en metallsvamp til rengjøring. Denne metoden er mindre effektiv og krever mer tid og krefter. Hvis du bruker en for hard metallsvamp, vil det være riper på overflaten av kjelen, noe som håpløst vil ødelegge utseendet.