Logo no.decormyyhome.com

Hvitevarer Whirlpool: funksjoner og fordeler

Hvitevarer Whirlpool: funksjoner og fordeler
Hvitevarer Whirlpool: funksjoner og fordeler

Innholdsfortegnelse:

Video: Whirlpool SW81QXR Kjølpeskap 2024, Juli

Video: Whirlpool SW81QXR Kjølpeskap 2024, Juli
Anonim

Whirlpool er en av de ledende produsentene av hvitevarer som kombinerer høye ergonomiske funksjoner og avansert teknologi. Hva er fordelene med et så populært Whirlpool-produkt?

Image

Vaskemaskiner

Whirlpool-merket har gitt ut husholdningsapparater, som inkluderer kjøleskap, klimaanlegg, vaske- og oppvaskmaskin, miksere, mikrobølgeovner og tørketrommel siden 1911. De mest populære av dem er Whirlpool-vaskemaskiner - deres egenskaper inkluderer en unik teknologi som kalles “sjette sans”, som automatisk bestemmer parameterne for vasking med innebygde sensorer. I tillegg er husholdningsapparater fra denne produsenten kjent for sin maksimale kvalitet med minimale energikostnader.

Vaskemaskiner med boblebad påvirker ikke delikate stoffer eller muslin-stoffer.

Vaskemaskiner med boblebad brytes sjelden, fungerer jevnt i mange år og krever en ikke veldig stor mengde vann, mens de har høy sentrifugeringshastighet. For dem er det et spesielt lavkonsentrert pulver som ikke kryper ut av vaskemaskinen. De grunnleggende Whirlpool-modellene er ikke utstyrt med en temperaturkontroller, men funksjonaliteten øker i forhold til kostnadene. Noen vaskemaskiner av dette merket kan vaske sengetepper, møbeltrekk, dyner, tepper eller putevar.