Logo no.decormyyhome.com

Jo bedre å rengjøre akrylbadet

Jo bedre å rengjøre akrylbadet
Jo bedre å rengjøre akrylbadet

Innholdsfortegnelse:

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, Juli
Anonim

Det er flere produkter som kan rense et akrylbadekar effektivt. Rådene fra spesialister vil hjelpe deg med å enkelt bli kvitt vannstein. Anbefalinger for pleie av akrylprodukter vil fortelle vertinnen hvordan du holder badekaret i perfekt renslighet.

Image

Akrylbadekar har blitt populære på grunn av sin attraktivitet og fornuftige pris. Akrylprodukter på markedet er representert av følgende typer containere: dusjkar, rektangulære og hjørnebadekar, for hydromassasje. De fleste produsenter av rørleggerarbeid og tilbehør til det, produserer produkter for å ta vare på produktene sine under samme merke.

Hva liker ikke et akrylbadekar?

Akryl er et slitesterkt materiale med en smussavvisende overflate og antiseptiske egenskaper. Men til tross for disse fordelene, er det fortsatt behov for omsorg for ham. For disse formålene anbefales det ikke å bruke noen type vaskepulver, blekemidler (spesielt Hvithet), eventuelle formuleringer, inkludert formaldehyd. Ikke rengjør akrylbadet med børstehår med hardt bust eller laget av metallflis.

Hvordan rengjøre et akrylbad?

Et sett med produkter for pleie av akrylprodukter inkluderer flere kategorier av produkter: væsker og sprayer for vask, rengjøring, polering, fjerning av avleiringer, desinfeksjon. Mange av disse produktene har ikke en, men flere egenskaper.

Et av de mest populære akrylpleieproduktene er akryl. Dette israelsk-laget produktet er i stand til raskt og effektivt å rense overflaten på badekaret, ødelegge mugg og sopp og fjerne spor av korrosjon. "Acrylan" vil klare den gamle kalkstrekningen. Imidlertid kan dens effekt på overflaten av badet kalles skånsom. Dette produktet er tilgjengelig som en spray. Lukten av "akryl" blir ofte betraktet som for tøff, kaustisk og ubehagelig, så du må ta forholdsregler når du arbeider med den.

Et annet effektivt rengjøringsmiddel er Misters Cleaners. I sammensetningen er det en polymer som gir fjerning av avleiringer, rust, skitt av høy kvalitet. Emballasjen kan utstyres med en spray. Ravak-produkter med samme navn er tilpasset til å arbeide i små rom: Ravak-rengjøringsprodukter har ikke en uttalt ubehagelig lukt og rengjør overflaten på rørlegger effektivt fra noen form for skitt og avleiringer, inkludert sot.