Logo no.decormyyhome.com

Metoder for fjerning av tyggegummi

Metoder for fjerning av tyggegummi
Metoder for fjerning av tyggegummi

Video: Hvordan fjerne tyggegummi? 2024, September

Video: Hvordan fjerne tyggegummi? 2024, September
Anonim

Vanligvis på skolen er det et problem med tyggegummi, som holder seg til skoleuniformen, jeans, bukser, jakker. Selv en voksen kan imidlertid utilsiktet sette seg ned og bli skitten. Det er flere måter å fjerne tyggegummi fra klær.

Image

Den første måten er med hjelp av kulda. For å fjerne tyggegummi fra klær, må tingen pakkes i en plastpose og settes i fryseren i flere timer. Hvis gaten er kald, kan du bare ta tingen til balkongen. Når tannkjøttet fryser, kan du enkelt fjerne det.

Hvis tyggegummiet har satt seg fast i sofaen, er det selvfølgelig usannsynlig å bruke kjøleskap eller balkong. Da kan du fryse tyggegummiet med isbiter. Terninger skal påføres til tyggegummiet ikke fryser i det hele tatt. Hvis du har en spesiell spray for frysing, kan du bruke den.

Den andre metoden for å fjerne tyggegummi er høye temperaturer. Hvis det ikke er tid til frysing, kan du fjerne tyggegummiet med kokende vann. Hell kokende vann over det beisede området og fjern smuss med en unødvendig tannbørste. Hvis det fortsatt gjenstår spor etter tyggegummi, vil et jern hjelpe her. Du må ta papirservietter, dekke tyggegummiet med disse serviettene og stryke bakfra.

Det tredje alternativet er bensin, alkohol eller eddik. En bomullspinne er brettet, fuktet i et av disse produktene, og forurensningsstedet tørkes.

Imidlertid er de mest effektive metodene for fjerning av tyggegummi frysing og stryking.