Logo no.decormyyhome.com

Fordelene med vaskesåpe: sannhet og myter

Fordelene med vaskesåpe: sannhet og myter
Fordelene med vaskesåpe: sannhet og myter

Video: Psykiater Dag Furuholmen om Mannen- myter, løgn og sannhet 2024, September

Video: Psykiater Dag Furuholmen om Mannen- myter, løgn og sannhet 2024, September
Anonim

Få moderne husmødre vil ta hensyn til et ubeskrevet stykke vaskesåpe som støver på bunnhylla i butikken. Imidlertid brukte mødrene og bestemødrene våre husholdningssåpe til nesten alt: de vasket, vasket oppvasken, badet og til og med kvittet seg noen hudsykdommer. Hvorfor nekter vi, moderne jenter og kvinner, et så billig, men effektivt middel?

Image

Klesvasken tilhører kategorien budsjettmidler, som produsentene ikke har råd til å annonsere for varene sine, noe som betyr at han blir tvunget til å samle støv i hyllene. Men de færreste vet at et moderne, såpepakkede fargerikt innpakning også er en vaskesåpe, bare med en litt modifisert produksjonsprosess og en haug med forskjellige tilsetningsstoffer.

Vaskesåpe er et av få helt naturlige miljøvennlige produkter, siden det ikke inkluderer annet enn naturlig fett og brus. Klesvaske er et fullstendig allergivennlig produkt, som er viktig for personer som lider av en allergisk reaksjon på husholdningskjemikalier.

De udiskutable fordelene med vaskesåpe inkluderer følgende:

- Såpe er i stand til å fjerne nesten alle forurensninger fra stoffer som dyre annonserte pulver ikke kan håndtere. På grunn av det faktum at brus er en del av tøyet såpe, har det fortsatt en blekende effekt;

- på grunn av det faktum at tøyet såpe er helt naturlig, kan den lett erstatte alle oppvaskmidler uten å skade ens helse;

- med forskjellige hudsykdommer, sopp- og andre infeksjoner, med økt svette i kroppen, er det bedre å bytte ut den vanlige såpen eller dusjen med en husholdning. Slik bading vil permanent rense huden for forskjellige skadelige bakterier og bakterier. Leger fra den gamle skolen, i stedet for nymotens produkter, anbefaler å vaske hudsår med vaskesåpe.

Til tross for de åpenbare fordelene, kan vaskesåpe gjøre mye skade. For mennesker utsatt for tørr hud vil overdreven entusiasme for vaskesåpe bare forverre problemet. I dette tilfellet anbefales vask med husholdningssåpe en eller to ganger i uken.