Logo no.decormyyhome.com

Podium for sengen: en moderne funksjonell løsning

Podium for sengen: en moderne funksjonell løsning
Podium for sengen: en moderne funksjonell løsning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Interiøret i lokalene tillegges alltid stor betydning, fordi det ikke bare skal glede øyet, men være funksjonelt og komfortabelt. En av de ikke-standardiserte praktiske løsningene kan være et podium for en seng som kan utføre flere funksjoner samtidig.

Image

Catwalk seng

Et podium under en seng kan samtidig være et soveområde, og hvis det er godt designet, et sted å oppbevare forskjellige små ting, for eksempel som en kommode, kan du lagre klær eller sengetøy.

Når du velger en standardløsning, må du bestemme deg for et sted som kan tildeles under sengen. Alt skjult under sengen vil være i sikte. Podiet for en seng løser lett alle disse problemene - det kan brukes som hyller eller skuffer for oppbevaring av ting, eller det kan også kombinere disse funksjonene.

Men denne beslutningen har sine ulemper. For det første er pallen vanligvis montert på gulvet eller på veggen, så det vil være ganske vanskelig å flytte. For det andre, for å skape et multifunksjonelt rekreasjonsområde, vil det være nødvendig å tildele en ganske stor plass. Både i lengde og i bredde skal den være minst 2-3 meter.

I små soverom vil imidlertid pallen for en seng lønne seg mye bedre enn en vanlig klumpete seng. Når du har lagt ut sengetepper og puter i orientalsk stil på det, kan du gi rommet en atmosfære av avslapning og lykke. I et soverom med en minimalistisk stil er et podium for hånd laget av improviserte materialer perfekt.