Logo no.decormyyhome.com

Melaninsvampe: funksjoner, fordeler og ulemper

Melaninsvampe: funksjoner, fordeler og ulemper
Melaninsvampe: funksjoner, fordeler og ulemper

Innholdsfortegnelse:

Video: OHFs Digi-tips: Facebook og Instagram shops 2024, September

Video: OHFs Digi-tips: Facebook og Instagram shops 2024, September
Anonim

Melanin eller, mer korrekt, melamin svamp er en spesiell mirakel fille, lett å takle vanskelige å fjerne urenheter. Den er laget av plast av en ny generasjon, ser ut som en vanlig vaskeklut og renser som sandpapir. Nesten alle som allerede har klart eller bare vil kjøpe, snakker om egenskapene, fordelene og skadene ved dette produktet.

Image

Egenskaper ved melamin svamp

Svampen laget av melaminharpiks krever ikke vaskemidler, den kan fjerne eventuelle urenheter fra vertikale og horisontale overflater, den er laget i Kina. Med dens hjelp kan du raskt fjerne: spor av filtpenn og markører; brent fett fra komfyren; barnetegninger på upassende steder; gamle flekker på møbler og teppe; skitt og fyringsolje på jeans og lette sko, samt rengjør vasken, veggene, oppvaskene og mye mer nøye. Det er veldig bra å tørke av vertikale flater med det, siden det ikke strømmer vann fra det. I tillegg takler melaminsvampen godt med rust og annen veldig sterk og vedvarende skitt.

Selvfølgelig er dette produktet nødvendig for nesten alle gode husmødre, siden det med sin hjelp er veldig enkelt å gjenopprette den perfekte orden i huset. Men det er også veldig viktig å vite hvilke fordeler en melaminsvamp har, enten den er skadelig eller ikke.

Plusser av melamin svamp

En effektiv supermelamin-svamp takler ikke bare smuss, men behandler også overflater som skal rengjøres og ikke klør dem. Den absorberer også fuktighet, kan rense opptil 10 kvadratmeter med forskjellige overflater, både tørre og våte. Den har en skummende struktur og åpne porer, takket være at den perfekt beholder smuss. Det, i motsetning til andre lignende midler, er i seg selv absolutt ufarlig for menneskers helse. Imidlertid er det fortsatt verdt å fjerne det så langt som mulig fra barn og dyr, siden i kombinasjon med andre stoffer, for eksempel cyanurinsyre, kan en svamp skade kroppen.

Ulemper med melamin svamper

Til tross for at melaminsvampen har funnet veldig bred anvendelse og rengjør alle overflater helt fint, må du forstå at det kan være helseskadelig. Eksperter anbefaler ikke å bruke den til å rengjøre kokeflater og vaske oppvasken, siden svampen går i oppløsning under bruk. Som et resultat kommer melaminen som den er laget av inn i kroppen. Selvfølgelig kan han komme seg derfra med urin, men som oftest legger han seg i nyreselen og fører som et resultat til utvikling av urolithiasis.

I tillegg må det huskes at svampen kan skrape plastprodukter; glass; malte, emalje- eller lakkoverflater. Derfor anbefaler produsenter først å sjekke effekten på et lite område.