Logo no.decormyyhome.com

Hvilke verktøy skal være i hvert hjem

Hvilke verktøy skal være i hvert hjem
Hvilke verktøy skal være i hvert hjem

Video: HEMMELIGHETER med byggebånd som IKKE ALLE vet om! 100% arbeidstips og triks! 2024, September

Video: HEMMELIGHETER med byggebånd som IKKE ALLE vet om! 100% arbeidstips og triks! 2024, September
Anonim

Jeg tror mange vil være enige i at når forskjellige typer sammenbrudd forekommer hjemme, veldig ofte ikke er det rette verktøyet for hånden. Og alt bare fordi vi ikke kjenner listen over verktøy som alltid bør være med oss, hvis jeg kan si det, selvfølgelig. Så hvilket minimum av improviserte verktøy skal være i hvert hus? Dette gjenstår å se.

Image

Bruksanvisning

1

Det første man får, er selvfølgelig en skrutrekker. Og helt sikkert forskjellige typer, det vil si både tverrgående og flate. Det er også velkommen at de er i forskjellige størrelser, nemlig fra de minste til betydelig større. Og ikke gå glipp av det faktum at skrutrekkere med dielektriske håndtak så vel som enkle gjør livet veldig enkelt. Tross alt må du innrømme at ofte denne typen verktøy må brukes i elektrikk, og det er en farlig ting. Det dielektriske håndtaket sparer deg for elektrisk støt.

2

En hammer er selvfølgelig et nødvendig verktøy i hvert hjem. For det første trengs det selvfølgelig for å hamre negler. Forresten, de skal også kjøpes, og best av alle forskjellige størrelser. Husk at med en hammer av høy kvalitet, skyter ikke tappestiften på håndtaket, men holder som en hanske. Vel, selve håndtaket må poleres. Ellers kan ikke alle slags splinter unngås.

3

Tang. Vel, hvor uten dem? De kan ikke bare trekke ut negler. Tross alt er de også ganske kapable til å skjære gjennom en tilstrekkelig tykk ledning, som vil erstatte knepene. Bare husk at pennene må isoleres. Denne isolasjonen beskytter deg mot elektrisk støt når du arbeider med ledninger.

4

Listen over nødvendige verktøy inkluderer også skiftenøkler, både justerbare skiftenøkler og skiftenøkler. Jeg vil glede deg over at en enorm pakke med nøkler i forskjellige størrelser kan byttes ut med en universell en - justerbar. Vi husker nok alle hvorfor det hovedsakelig brukes - til rørleggerarbeid. Og i så fall er det heller ikke vondt å fylle på med alle slags gummipakninger.

5

Drillen i huset hadde ikke plaget noen. Det vil være nyttig for reparasjoner. Det er bare ønskelig at det er med avanserte funksjoner.

6

Vel, selvfølgelig, få et så lite materiale som elektrisk tape, løsemiddel, fugemasse, lim og ledning. Listen fortsetter og fortsetter, men de essensielle verktøyene som bør være i hvert hjem er allerede listet. Forsøm ikke dem. Tro meg, de vil veldig hjelpe deg når du trenger det. Lykke til

hva er verktøyene