Logo no.decormyyhome.com

Slik ødelegger kakerlakker hjemme

Slik ødelegger kakerlakker hjemme
Slik ødelegger kakerlakker hjemme

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, September

Video: Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar 2024, September
Anonim

Disse ubehagelige krypende skapningene plager mange. Problemet er, hvis du ikke kan få dem ut av hjemmet ditt. Etter å ha multiplisert og skapt utallige horder, kan den arrogante Prusak bli mesteren i huset ditt. Du må vite hvordan du blir kvitt kakerlakker.

Image

For å ødelegge kakerlakker, må du bruke rengjøringsprodukter til husholdningen. Dette er spesielle medikamenter fra insektmiddelgruppen, for eksempel diklorvos. Det er nødvendig å jobbe med dem nøye etter å ha lest de vedlagte instruksjonene. Når du sprayer produktet, skal boksen holdes strengt vertikalt, med hodet opp, i en avstand på 30 centimeter fra overflaten du vil behandle. Oppbevar insektmidler på et mørkt sted ved en kjølig temperatur. Hvis det er små barn i huset, bør du skjule midlene bort, og det er lurt å låse dem med en nøkkel.

Før du behandler lokalene, bør du forberede deg: Bruk en gasbindmaske, stramme hansker, en badekåpe og et skjerf. Forsikre deg om at aerosolsprayen ikke kommer i øynene.

Ta ut retter, matvarer, blomster i potter på forhånd fra rommet. Ikke glem kjæledyr. Akvariet tåler ikke, men husk å lukke det med glass. Det skal ikke være noen andre i rommet under behandlingen. Insektmidler er spesielt farlige for kvinner i situasjonen, barn og de som har kroniske sykdommer.

Det er også rettsmidler mot kakerlakker i form av en gel. Det er mer praktisk å bruke dem, og det er ikke behov for noe foreløpig preparat, gelen skal ganske enkelt påføres rundt omkretsen av rommet og vente på resultatet. Men det er en fare for at små barn eller kjæledyr kan prøve den dekomponerte gelen.