Logo no.decormyyhome.com

Hva er den beste måten å rengjøre vinduer på

Hva er den beste måten å rengjøre vinduer på
Hva er den beste måten å rengjøre vinduer på

Innholdsfortegnelse:

Video: Rengjør stekeovnen med en Dremel Versa 2024, September

Video: Rengjør stekeovnen med en Dremel Versa 2024, September
Anonim

Til tross for den tilsynelatende enkelheten, har vasking av vinduer sine egne egenskaper. Du må velge mellom forskjellige måter, siden deres holdbarhet og utseende er avhengig av kvaliteten på pleiene i vinduene.

Image

Hvilket er bedre: hjemmeprodukter eller profesjonelle vinduspleieprodukter?

Når du vasker vinduer, bruker mange husmødre enkle og svært rimelige midler. For dette formålet brukes ofte en såpeløsning, en løsning av natriumklorid og vann. Du kan vaske vinduene med en løsning av kritt, leire og vodka. Rammer, spesielt tre, vaskes fortrinnsvis med en ammoniakkforbindelse. Den mest populære og testede metoden er en løsning av vaskemiddel til oppvask og varmt vann.

De som vil sette vinduene sine i orden, kan bruke ferdige verktøy og spesielle kits designet for dette formålet. Som regel inkluderer slike sett væsker til rengjøring av vinduer, forskjellige smøremidler for møbler og gummipakninger. I dag tilbyr det profesjonelle vindusomsorgsmarkedet sett som inneholder 3 komponenter samtidig.

Hovedkomponenten er et vindusrens. Sammensetningen av mange produkter inkluderer stoffer som gir ikke bare effektiv rengjøring av doble vinduer, men også bidrar til fjerning av elektrostatisk spenning. Et spesielt sted inntas av produkter basert på vasking av melk og polyuretan. Settet stoler på en serviett, mineralolje og en spesiell blyant for pleie av sel. Valget er som de sier. Men produsenter av vindusprofiler anbefaler å bruke profesjonelle vindusrensere.