Logo no.decormyyhome.com

Husholdningsrengjøringstips som gjør livet enklere

Husholdningsrengjøringstips som gjør livet enklere
Husholdningsrengjøringstips som gjør livet enklere

Video: FØLG DEN SQUISHY LASER TAG | Vi er The Davises 2024, Juli

Video: FØLG DEN SQUISHY LASER TAG | Vi er The Davises 2024, Juli
Anonim

Som i enhver virksomhet er det viktigste innen husholdning en kreativ tilnærming til problemene og utfordringene du står overfor. Men fremdeles er det noen enkle tips som i stor grad vil forenkle livet ditt.

Image

Bruksanvisning

1

For å gjøre hovedrengjøringen mindre tid, må du plassere alle de spredte tingene på stedene før den starter.

2

Tørr og våt rengjøring skal organiseres slik at støv og smuss fjernes fra overflatene og ikke overføres fra en gjenstand til en annen. De starter alltid med renseri, og blir våte. Støv tørkes vanligvis med en fuktig klut, med unntak av overflater som utelukker kontakt med vann.

3

Finn tips for rengjøring av tepper, sofaer og andre vanskelige overflater på forhånd, skriv dem ut. Ved generell rengjøring vil de alltid være tilgjengelig, og du trenger ikke å bruke tid på å søke etter nødvendig informasjon.

4

Ved rengjøring i et hus med flere etasjer, må det huskes - de begynner å rengjøre fra de øverste etasjene, og beveger seg gradvis til de laveste. Det samme gjelder rengjøring i en vanlig leilighet - først blir de høyeste overflatene (tak, vinduer, lysekroner) rengjort, deretter tørkes garderober og hyller, flatene på sofaer og lenestoler blir rengjort. Først da blir søppelet fjernet og gulvet vasket.

5

Det er nyttig å gjøre det til en regel å rengjøre alle forurensninger og fjerne flekker umiddelbart etter at de dukker opp. Dette vil forenkle den generelle rengjøringen i betydelig grad, redusere tiden for gjennomføringen betydelig, i tillegg kan ferske flekker fjernes mye enklere enn gamle.

Hvordan rengjøring av hus kan endre livet ditt