Logo no.decormyyhome.com

Nyttige tips og råd for valg av madrasser til senger

Nyttige tips og råd for valg av madrasser til senger
Nyttige tips og råd for valg av madrasser til senger

Innholdsfortegnelse:

Video: Madrasspesialisten Bohus gir deg gode råd 2024, Juli

Video: Madrasspesialisten Bohus gir deg gode råd 2024, Juli
Anonim

Mange tror at valget av en madrass til en seng er en bagatell og ikke utgjør store vanskeligheter. Imidlertid er det så mange produktalternativer på markedet i dag at selv erfarne kunder har et slikt problem. Det er grunnen til at det, før du kjøper en madrass, er lurt å gjøre deg kjent med noen få tips fra eksperter og produsenter av varer.

Image

Variasjoner av moderne madrasser

Generelt er alle madrasser fra nyere generasjoner delt inn i bare to typer - produkter med og uten fjærer. Leger anbefaler det første alternativet til de hvis arbeid er assosiert med behovet for å tilbringe det meste av dagen i sittende stilling, så vel som pasienter med sykdommer i rygg og ryggrad. Endringer med en uavhengig våravdeling gir minst mulig støy. Levetiden deres avhenger direkte av antall fjærer: jo mer de er, jo lenger vil modellen vare.

Fyllstoffer for fjærløse madrasser er kokosnøtt, bambus eller skumgummifibre. Lignende produkter http://snik.co/matrasy er en størrelsesorden lavere enn våralternativene, men det er ekstremt vanskelig å kalle dem ortopedisk.

Image

Funksjoner av ortopediske madrasser

Det er en misforståelse at fordelene med ortopediske madrasser for helsen bare er en myte som reklamespesialister har skapt for å øke salget. Dette er imidlertid ikke slik! Regelmessig søvn og hvile på dem påvirker positivt:

• dannelse av riktig (naturlig) lokalisering av ryggraden;

• dannelse av blodkarens stilling;

• styrke på leddbånd og muskler;

• plassering av hver ryggvirvel.

Disse spesialiserte produktene http://snik.co/matrasy/ortopedicheskie velges vanligvis av mennesker som opplever visse ryggproblemer. Det er fullt mulig for helt sunne borgere å kjøpe en vanlig madrass med eller uten fjærer.

Valgalternativer

Å velge en modell som passer best for sengen din, vil gi en behagelig og behagelig søvn, faktorer som:

• parametrene til madrassen må nødvendigvis sammenfalle med området til bunnen av soveromsmøblene;

• Hvis du ikke veier mer enn 60 kilo, er det fullt mulig å kjøpe en myk versjon, og hvis 60-95, er det best å kjøpe en madrass med middels hardhet. For sterke mennesker med vekt over 95 kg, er produkter med stive fyllstoffer ideelle;

• forresten, fyllstoffet skal ikke forårsake allergiske reaksjoner;

• Det er viktig at miljøvennlig materiale brukes til å lage fyllstoffet.