Logo no.decormyyhome.com

Hva såpe er i stand til

Hva såpe er i stand til
Hva såpe er i stand til

Video: DNA vs RNA (Updated) 2024, Juli

Video: DNA vs RNA (Updated) 2024, Juli
Anonim

Hvorfor trenger du vasksåpe hvis supermarkedshyllene er fylt med moderne effektive midler?

Image

For det første for å spare budsjettet: vasksåpe er et universelt middel, det vil erstatte ti forskjellige dyre flasker. For det andre er vasksåpe trygg og miljøvennlig, noe som betyr at du ikke vil bekymre deg for allergier og opphopning av farlige stoffer i kroppen. La oss se nærmere på omfanget av de ufortjent glemte "bestemødrene" betyr …

For oppvask

Moderne oppvaskmiddel vaskes dårlig med vann, og skadelig kjemi med mat kommer inn i kroppen vår. Det sikreste oppvaskmiddelet er en vandig oppløsning av vaskesåpe og brus. Det avlaster perfekt plater med fett, desinfiserer og skyller mye bedre enn kjemikalier, uten å etterlate skadelige stoffer på oppvasken.

For å fjerne komplekse flekker

Hvis du vil fjerne gjenstridige flekker av alle opprinnelser uten flekkerfjerner fra klærne dine, må du fukte kluten, gni problemområdet med vaskesåpe, la den ligge et par timer, gni den deretter kraftig og vaske gjenstanden som vanlig.

For helbredelse av hår og hodebunn

Hvis du vasker håret med vaskesåpe, vil du være beskyttet mot flass. Hvis du har håravfall, må du forberede en maske med vaskesåpe og hvitløk. Etter å ha skyll håret med vann og sitronsaft.

For forebygging av soppsykdommer

Hvis du vasker sokker med husholdningssåpe og vasker føttene, kan du glemme soppen.

For å forhindre solbrenthet

Hvis du legger deg i solen når du kommer hjem, må du smøre det berørte området med en fuktig vaskesåpe og la den tørke på huden din. Verken rødhet eller brannskader etter en slik prosedyre vil forbli.

For behandling av forkjølelse

Hvis du har en forkjølelse, ved de første symptomene på en rennende nese, må du forberede en vandig oppløsning av vaskesåpe, dyppe en bomullspinne der og behandle bihulene. To eller tre behandlinger - og rennende nese vil forsvinne! Såpe desinfiserer neseslimhinnen og lar ikke patogene bakterier formere seg.

For rengjøring av alle overflater

Desinfiserings- og rengjøringsegenskapene til såper kan brukes når du vasker gulv, kjøkkenbenke, vasker, badekar osv. Den samme vandige oppløsningen av vaskesåpe med brus erstatter dyre rengjøringsprodukter.

For å bli kvitt kviser

En maske med skumsåpe og salt vil redde deg fra kviser: påfør den på ansiktet, og skyll etter en halv time med vann. For den terapeutiske effekten, skal masken gjøres daglig i to uker, og for å forebygge, to ganger i uken.

I dag prøver produsentene å gi et mer attraktivt utseende til alt, inkludert vaskesåpe. Men med anskaffelse av et vakkert utseende, mister vasksåpe sine unike egenskaper. Se derfor på de nedre hyllene i butikkers gul-72% "bestemor" -såpe med en naturlig spesifikk lukt.