Logo no.decormyyhome.com

Hva er fordelene med en dampmopp?

Hva er fordelene med en dampmopp?
Hva er fordelene med en dampmopp?

Video: Shark VACMOP Pro Review-Fordeler og ulemper-VERDIKTET På denne trådløse vakuummoppen 2024, Juli

Video: Shark VACMOP Pro Review-Fordeler og ulemper-VERDIKTET På denne trådløse vakuummoppen 2024, Juli
Anonim

En dampmopp er et moderne multifunksjonsapparat til husholdningen som bare ser vagt som minner om forfederen - en vanlig mopp for mopping. Rengjøring med dampmopp er annerledes enn vanlig rengjøring av gulv.

Image

Hva er en dampmopp

Prinsippet til damprenseren er kjernen i dampmoppen. Vann helles i en tank der det varmes opp til et kokepunkt og blir til damp, deretter gjennom hullene i bunnen av dysen skyves dampen ut og gir høy kvalitet og rask rengjøring av nesten hvilken som helst overflate, mens den eliminerer en ubehagelig lukt og desinfiserer.

Strukturelt sett er dampmallen en roterende trekantet eller rektangulær base med hull for utløp av damp. Sokkelen er montert på et langt eller høydejusterbart håndtak. Det er også en vanntank på håndtaket. Reservoaret for enkelhets skyld er ikke veldig stort og rommer vanligvis opptil 500 gram vann. Dampmoppen drives av 220 volt og bruker opptil 5 kW / h. Hele enheten har en masse på omtrent 3 kg.

Den roterende sokkelen letter rengjøring og tillater inngang til avsidesliggende og utilgjengelige steder. Langt justerbart håndtak gjør rengjøringen mer komfortabel. Tilstedeværelsen av flere dyser i settet lar deg bare komme til de mest utilgjengelige stedene når du rengjør, men gir også høy kvalitet og sikker rengjøring av nesten ethvert gulvbelegg så raskt som mulig og med minimale tidskostnader.

Fordeler med Steam Mop

1. Multifunksjonalitet og allsidighet. De fleste moderne modeller av dampmops har en avtakbar dampgenerator, noe som betyr at denne damprenseren ikke bare kan brukes til å rengjøre gulvet, men også til å behandle og desinfisere baderom, polstrede møbler, vegger, gardiner, tepper, kosedyr, klær og kupeen til en bil.

2. Brukervennlighet og høy manøvrerbarhet av enheten sikres av et stort antall dyser for forskjellige typer belegg, samt den generelle utformingen av enheten, dens høydejusterbare håndtak og lave vekt.

3. Ingen grunn til å bruke ytterligere kjemikalier. Varmt vanndamp takler effektivt forskjellige typer forurensning uten noen ekstra rengjøringsmidler.

4. Eliminering av mikroorganismer og ubehagelig lukt. Varm damp ødelegger effektivt skadelige mikroorganismer og støvmidd, som kan være spesielt mange i polstrede møbler og kosedyr.

5. Lagre familiebudsjettet. Vannforbruk ved rengjøring med dampmopp er minimalt, og det er ikke nødvendig å bruke ekstra på vaskemidler.

6. Effektiv eliminering av forurensning i ulik grad av kompleksitet uten flekker og flekker fra noen overflate selv på vanskelige steder, takket være forskjellige dyser og en temperaturforsyning for dampforsyning.