Logo no.decormyyhome.com

Hva er produktene for gulvpleie: grunnleggende egenskaper

Hva er produktene for gulvpleie: grunnleggende egenskaper
Hva er produktene for gulvpleie: grunnleggende egenskaper
Anonim

Produkter beregnet for pleie av gulv skal effektivt eliminere ikke bare støv og smuss, men også sykdomsfremkallende bakterier. Det er grunnen til at valget deres må følges ansvarlig. Produsenter tilbyr et bredt spekter av vaskemiddelsammensetninger og sprayer som du trenger å velge, og fokuserer ikke bare på typen gulv, men også på tilstedeværelsen av barn og dyr i huset.

Image

Nøytrale stoffer fortynnet med vann kan brukes til å rengjøre forskjellige overflater. De eliminerer forurensning godt, men de takler ikke alltid de sykdomsfremkallende bakteriene som finnes i nesten alle rom, og spesielt på bad. Selv om du bruker slike produkter, må du med jevne mellomrom desinfisere.

Vaskemidler som inneholder voks brukes til å rengjøre gulv dekket med lakkert tre, fuktbestandig laminat, linoleum. Etter vask gjenstår en blank voksfilm på overflaten. Graden av desinfeksjon bestemmes av bestanddelene, men som regel kan midler ikke gi 100% fjerning av bakterier.

Olje- eller voksbaserte sprayer egner seg til polering av gulv. De kan ikke brukes konstant, for i dette tilfellet vil det vises et tykt belegg, der millioner av mikrober samler seg. Med jevne mellomrom er det nødvendig å utføre desinfisering med sikre forbindelser, og etter fullstendig tørking, påfør en passende spray og gni den forsiktig inn i overflaten med en ullklut.

Ofte bruker forbrukere et fortynnet vannvaskemiddel designet for retter. Oppløsningen får vaske av fete forurensninger, fjerne støv, men etter tørking kan det forbli flekker, så vel som tetting av belegget.

Image

Domestos universal rengjøringsgel kan brukes til å rengjøre alle slags gulvbelegg. Først må du fortynne 4-5 lokker i 5 liter vann, og bruke den ferdige løsningen til å vaske overflater og desinfisere vegger, gulv og rørleggerarbeid. Etter reaksjonen dekomponeres alle aktive komponenter til ikke-aggressive forbindelser, som er helt trygge for menneskers helse og miljøet, noe som fremgår av en rekke studier.

Husk at laminatet bare kan tørkes med en praktisk talt klut, så klem svampen forsiktig. Noen typer gulv kan ikke være våte i det hele tatt, som indikert i anbefalingene fra produsenten. Hvis du er i tvil om at produktet passer for deg, kan du bruke en liten mengde av løsningen på et iøynefallende område.

Når du velger et gulvrenseprodukt, må du huske at det er viktig ikke bare å rengjøre belegget fra synlige urenheter, men også å eliminere sykdomsfremkallende mikrober som kan forårsake alvorlige sykdommer. I hjem der det bor små barn, og som leker mesteparten av tiden på gulvet, anbefales det å bruke Domestos universal rengjøringsgel hver dag eller minst flere ganger i uken. Bare på denne måten kan du opprettholde perfekt renslighet!