Logo no.decormyyhome.com

Hvordan få deg til å rengjøre rommet

Hvordan få deg til å rengjøre rommet
Hvordan få deg til å rengjøre rommet

Video: Essential Norwegian Words and Phrases to Sound Like a Native 2024, Juli

Video: Essential Norwegian Words and Phrases to Sound Like a Native 2024, Juli
Anonim

I det daglige maset med rengjøringstiden er ikke alltid nok. Og etter en travel dag, vil jeg slappe av og ha det moro, og ikke delta i en leilighet. Det er grunnen til at det å tvinge deg selv til å rense selv i ett rom er en ekte prestasjon for mange.

Image

Du trenger det

- venner.

Bruksanvisning

1

Undersøk rommet ditt nøye. Sikkert du vil se spredte ting, et skittent gulv, støvete hyller, matrester, uvaskede kopper. La dette bildet avsky deg. Tenk hvor mange støvmidd du inhalerer hvert minutt sammen med skitten som har samlet seg i deg. Sørg for å bli kvitt miljøet som er så helseskadelig. Tenk også på at et slikt miljø er uakseptabelt for en person som respekterer seg selv.

2

På rengjøringsdagen kan du prøve å få en god natts søvn og ikke legge den av på kvelden. Ikke sett deg en stor oppgave med en gang: det vil ikke være lett å rydde opp rommet på en gang. Planlegg et minimum: for eksempel er det bare å sette på plass og støvsuge. Du vil ha en relativ følelse av orden etter dette arbeidet. Det er mulig du vil moppe gulvet og tørke av støvet slik at "bildet" er komplett.

3

Inviter vennene dine til kvelden. En slik anledning vil gjøre rengjøring av rommet nødvendig. Det er mulig at du venter på gjester, vil handle enda raskere og til og med ha tid til å tilberede småretter. Og å høre komplimenter fra venner om rensligheten i rommet vil være mye hyggeligere.

4

Kom med en "belønning" for rengjøring. Det kan være en tur til en kaffebar og en skive av favorittkaken din i selskap med kjære. Etter en kveldstur vil det være mye hyggeligere å returnere til et rent rom. Eller planlegg spa-behandlinger hjemme: et bad med velduftende skum, skrubber, masker. Etter disse prosedyrene vil du føle deg virkelig lykke ved å tråkke på et nyvasket gulv og legge deg i en ren seng.

Nyttige råd

Tillat 15-20 minutter daglig for en type rengjøring på rommet ditt. I løpet av denne korte tiden vil du få tid til å demontere hyllen i skapet, gni speilene eller støvsuge. Hvis du gjør dette hver dag, vil du ende opp med en permanent ordre.