Logo no.decormyyhome.com

Hvordan gjenopprette en saueskinnfrakk

Hvordan gjenopprette en saueskinnfrakk
Hvordan gjenopprette en saueskinnfrakk

Video: How to Erase and Factory Reset your Mac! 2024, Juli

Video: How to Erase and Factory Reset your Mac! 2024, Juli
Anonim

Så våren kommer, det er på tide å legge vinter ting i skapet for lang oppbevaring. Men før du gjør dette, bør du gjenopprette saueskinnfrakken din, for i løpet av sesongen klarte den å bli skitten betydelig og skaffet seg et skjemmende utseende. Hvis du ikke vil stole på en så dyr ting til fagfolk, kan du ta opp rengjøringen selv.

Image

Du trenger det

  • - ammoniakk;

  • - såpe eller vaskepulver;

  • - glyserin;

  • - boraks;

  • - semulina;

  • - børste;

  • - en gummibørste eller viskelær på skolen;

  • - raffinert bensin;

  • - glyserin.

Bruksanvisning

1

Forbered en såpeløsning med noen få dråper ammoniakk, bland grundig. Fukt en ren klut i den tilberedte løsningen og tørk overflaten på saueskinnbelegget, bytt klut med jevne mellomrom til en ren. Etter denne behandlingen, gjenta prosedyren, men bruk følgende blanding: tjue gram glyserol, tjue gram ammoniakk og fem gram boraks per halv liter vann. Heng saueskinnpelsen på skuldrene og la den tørke under naturlige forhold, og unngå direkte sollys. Etter at saueskinnet er helt tørt, elt det grundig med hendene for å gjøre huden myk.

2

Legg saueskinnfrakken på en jevn horisontal overflate, ta semulegryn og gni den forsiktig med en fillevott inn i vintertingen. Rist av det forurensede lokket og gå igjen, vær spesielt oppmerksom på forurensede områder, dette gjelder mansjettene, kragen og lommeområdet. Etter rensing rister du semulegryn og pensler den. I stedet for semulegryn kan du bruke lite bordsalt, men saueskinnpelsen må være helt tørr, ellers kan fargen falme.

3

For å fluff de slitte og fete delene av en saueskinnfrakk, bruk en spesiell gummibørste. Hvis du ikke har en, kan du bruke et vanlig viskelær viskelær. Fettflekker fjernes med raffinert bensin designet for påfylling av lightere. Men denne prosessen er noe farlig, siden det er fare for at saueskinnpelsen kan bli misfarget. Forsøk derfor på et mindre synlig område, for eksempel på hemmen, før du begynner å rengjøre.

4

Å rengjøre en saueskinnpels hjemme innebærer ikke vasking og vasking av produktet, hvoretter tingen vil miste elastisiteten, bli stiv og sprø, og hudkrymping kan ikke unngås i dette tilfellet. Den mest elementære metoden for rengjøring er å påføre et såpeskum, unngå sterk fukting av huden. Hvis utsiden av produktet har bleknet og mistet den opprinnelige glansen, må du belegge den med glyserin.

Relatert artikkel

Hva du skal ha på en saueskinnfrakk