Logo no.decormyyhome.com

Hvordan velge et varmt gulv

Hvordan velge et varmt gulv
Hvordan velge et varmt gulv

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan installere vannbåren varme i gulvet - CTC Ferrofil med Roth Nordic 2024, Juli

Video: Hvordan installere vannbåren varme i gulvet - CTC Ferrofil med Roth Nordic 2024, Juli
Anonim

Hvert år blir varme gulv mer populære. Produsenter forbedrer utviklingen kontinuerlig, tilbyr kundene forbedrede alternativer for varmesystemer. Det er flere varianter av gulvvarme.

Image

Hvilket kjønn du skal velge

Når du velger et varmt gulv, må du være oppmerksom på varmesystemet. Det er to hovedvarianter av gulvvarme - elektrisk og vann. De skiller seg fra andre varmesystemer ved at det er installert en lavtemperaturvarmer på dem. Varme fordeles jevnt over hele belegget. Temperaturen for å varme et varmt gulv kan komme opp i 30 grader.

Det varmeisolerte gulvet representerer en flerlags design. Gulvleggingsarbeid overlates best til fagfolk. Først helles en betongbase, vanntetting og et lag med varmeisolasjon legges. Det er viktig å kvalitativt utføre en betong- eller sementmasse som varmeelementene er montert i.

Varmeanordningene er kobbervannsledninger eller en elektrisk kabel. Hvis du planlegger å bygge et hus med et stort område, er det bedre å lage vannbaserte varme gulv. De kjennetegnes ved lavt energiforbruk. Merk at et slikt system er vanskelig å installere og har ganske høye kostnader. Vedlikehold av et gulvvarmesystem er dyrt. Hvis det oppstår en lekkasje, er den vanskelig å oppdage.