Logo no.decormyyhome.com

Hvordan fjerne gressflekker fra jeans

Hvordan fjerne gressflekker fra jeans
Hvordan fjerne gressflekker fra jeans
Anonim

Jeans har lenge blitt hverdagsklær som de bruker veldig aktivt, så det er jeans som lider av forurensning. En av de vanskeligste å fjerne er gressflekker på jeans som kan etterlate merker. Vurder måter å hjelpe deg med å fjerne jeans fra gresset.

Image

Gresset inneholder grønt pigment, som er vanskelig å fjerne og er i stand til å endre fargen på denim.

I kampen mot flekker kan du bruke følgende metoder:

1. Vineddik er et godt middel: Bløt en skitten jeansduk med 10 prosent vineddik og la stå i 60 minutter, vask deretter buksene i vaskemaskinen, og flekkene skal forsvinne.

2. Ammonium hjelper til med å bekjempe gressflekker. Fortynn 1 ts ammoniakk i et glass vann, påfør denne blandingen på flekken i 10-15 minutter, gni deretter det forurensede området med vaskesåpe og la stå i ytterligere 60 minutter. Vask deretter jeansene, og avtrykket fra gresset skal forsvinne. Hvis flekken ikke er helt borte, gjenta denne prosedyren.

3. Med friske flekker fra grønt gress, hjelper alkohol med matkvalitet: suge gressens fotavtrykk med alkohol og la stå i en halv time. Etter den angitte tiden må buksene vaskes.

4. For denim, som har en lys farge, er det best å bruke hydrogenperoksyd eller ammoniakk. For å gjøre dette må du fukte en bomullspinne med hydrogenperoksyd eller vanlig ammoniakk, og bruk deretter denne vattpinnen til å rengjøre flekken på jeansene.

5. natron hjelper også til å bekjempe det grønne avtrykket på bukser. Lag en blanding av natron, gni deretter jeansduken med en børste og vask buksene.

6. Det er også en slik ukonvensjonell metode for rengjøring med tannkrem som ikke inneholder tilsetningsstoffer og fargestoffer. For å gjøre dette, bruk tannkrem på en grønn flekk og gni godt.

7. Det antas også at bratt kokende vann kan hjelpe i kampen mot det grønne avtrykket: fukt gressflekken med kokende vann, og vask deretter buksene umiddelbart.

8. I tillegg til folkemessige midler hjelper husholdningskjemikalier i kampen mot gressflekker. Som flekkfjerner kan du bruke verktøy som Antipyatin, Jeans og andre.

Når du bruker folkemiddel eller husholdningskjemikalier, må du huske at jeans kan ha forskjellige egenskaper og ha forskjellige sammensetninger, så før du bruker noen reagenser, må du teste denne løsningen på et hvilket som helst uoversiktlig sted på buksene, for eksempel på beltet på innsiden. Først etter at du har sørget for at løsningen ikke skadet jeans, kan du fortsette med å fjerne flekker med disse midlene.