Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske dunjakke hvis pelsen ikke kommer av

Hvordan vaske dunjakke hvis pelsen ikke kommer av
Hvordan vaske dunjakke hvis pelsen ikke kommer av

Video: HVEM VIL KONTANTE GIVEAWAY? | GJELLER KAYLA ENDEN SJUK I SENGEN? | Vi er The Davises 2024, Juli

Video: HVEM VIL KONTANTE GIVEAWAY? | GJELLER KAYLA ENDEN SJUK I SENGEN? | Vi er The Davises 2024, Juli
Anonim

Vinterfrost er allerede bak, og det er på tide å ta ut vårklær. Selvfølgelig vil jeg vaske dunjakken først og rengjøre den allerede for lagring. Det er ikke noe problem å vaske når pelsen er avtakbar. I noen modeller av vinterklærne kommer han imidlertid ikke løs. Hvordan være?

Image

Å vaske dunjakken i dag medfører ingen problemer. Mange husmødre har tilpasset seg til å vaske denne typen klær i en vaskemaskin med tennisballer. Og du kan gjøre dette i normal modus med et snurr. Men å vaske en dunjakke med pelsdekor som dekorasjon reiser mange spørsmål. Naturlig pels blir strukket i våt tilstand før du syr. Derfor, hvis den er våt igjen, "dubber" den og blir sprø.

Men som praksis viser, er frykten ovenfor sant for pelsfrakker og hatter. Og en tynn stripe med pelsdekning laget av rev, mink eller tsigeyki overfører perfekt vask i maskinen. Det er viktig å ta hensyn til noen finesser:

  • vask forsiktig ved en temperatur på 30 grader;
  • bruk flytende vaskemiddel når du vasker;
  • gre den lange pelsen med en våt kam med sjeldne tenner, og den korte pelsen med en massasjebørste (du kan pusse den for dyr);
  • tørk bort fra varmeledninger.

Moderne produsenter produserer mange forskjellige flytende vaskemidler. Det er til og med spesielle for pels. Hvis du ikke kunne kjøpe noe sånt, er en sjampo eller flytende såpe ganske passende. I alle fall er det bedre enn pulver. Det anbefales å legge til mer balsam når du skyller enn for andre klær.

Når du tørker, bør du ikke skynde deg den naturlige prosessen, hjelpe ved å trykke med hendene, tørke av med et håndkle, etc. Jeg må si at resultatet også avhenger av pelsens kvalitet. God pels etter vask klatrer ikke og deformeres ikke.