Logo no.decormyyhome.com

Hvordan vaske klær med glidelås

Hvordan vaske klær med glidelås
Hvordan vaske klær med glidelås

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan vaske klær mest mulig effektivt? 2024, Juli

Video: Hvordan vaske klær mest mulig effektivt? 2024, Juli
Anonim

En automatisk vaskemaskin eller en halvautomatisk maskin forenkler levetiden til en husmor. Å vaske med slike hjelpere blir ren glede. Men for å få gode resultater, må klær tilberedes før vask.

Image

For at vaskemaskinene ikke skal ødelegge ting, og selve vaskeprosessen ville ha størst effekt, før du starter syklusen, må ting pakkes ordentlig inni. Feil holdning til denne prosessen vil ikke bare ikke gi ønsket resultat, men kan også føre til maskinbrudd.

Hvordan vaske klær med metallbeslag, glidelåser

Elementer utstyrt med beslag må være ordentlig forberedt for vask. Dette gjelder spesielt klær med glidelåser. Hvis det er metallnedslag på klærne, kan det ruste hvis det holder seg i vannet i lang tid. Ikke hvert stoff tåler det. På tynne og lette stoffer, så vel som strikkede og lette, gjenstår stygge flekker med rød farge, som ikke kan fjernes. På noen klær er det lettere å rive glidelåsen før du vasker, enn å prøve å bli kvitt stygge flekker.

Hvis glidelåsen på klærne ikke er laget av metall, men heller tung i vekt, kan hunden hennes under vask ikke bare lage ubehagelige bjeffelyder under rotasjon, men også klø på trommelen. Det er bedre å skru av klærne på den andre siden før du legger i maskinen eller fikser hunden med en nål og tråd - noen få masker er nok.