Logo no.decormyyhome.com

Hvordan rengjøre bestikk ved hjelp av improviserte verktøy

Hvordan rengjøre bestikk ved hjelp av improviserte verktøy
Hvordan rengjøre bestikk ved hjelp av improviserte verktøy

Innholdsfortegnelse:

Video: MAYA-HUSET | Verdensreisende forlot hjemmet forlatt for godt 2024, Juli

Video: MAYA-HUSET | Verdensreisende forlot hjemmet forlatt for godt 2024, Juli
Anonim

Hver familie har arvet bestikk. De er vakre og praktiske, de er hyggelige å holde i hendene og de har sin egen historie. Og for at høytiden skal holdes med dem på høyden, må apparater skinne!

Image

Bestikk i rustfritt stål

Hvitevarer i rustfritt stål er svært holdbare og motstandsdyktige mot deformasjoner. De vises ikke riper og flis, lett å rengjøre med vaskemidler og en svamp. Men hvis du ikke bruker dem på lenge, kan de bli mørkere. Da kan tilgjengelige midler komme til unnsetning.

- Hvis forurensningen ikke er sterk, vil tannkrem eller brus ganske greie oppgaven. Legg et av produktene på en myk svamp og rengjør apparatene. Skyll under kaldt vann og tørk med et badehåndkle.

- Plasser et ark aluminiumsfolie på bunnen av metallbeholderen med den blanke siden opp. I en annen beholder lager du en løsning - 1 liter kokende vann og 1 ss. l. brus og salt. Hell i en metallbeholder og legg apparatene, kok opp i 15 minutter.

Cupronickel bestikk

Bestikk fra cupronickel sluttet å være laget i forrige århundre. Men til de fleste husmødre ble de arvet. Og ikke forgjeves. I tillegg til at gjenstander fra cupronickel er veldig vakre, har sin egen energi, ikke ruster, har de også en gunstig effekt på kroppen. Tross alt gir legeringen av nikkel og kobber en antibakteriell effekt. For bestikk alltid skinte, kan du ty til triks for hjemmet.

- Fortynn 1 ts varmt vann i 1 liter varmt vann. flytende ammoniakk og legg apparater der. Etter 30 minutter, skyll under rennende vann.

- Mal eggeskallet og ha i en panne. Tilsett 1 liter vann, kok opp. Senk deretter apparatene i kokende væske og kok i 5 minutter.

- Hvis produktene har en minimal mørkemengde, vil kritt klare dem. Gni forurensningen med kritt, og poler deretter med en ullklut. Hvis du vil legge til glans, bør enhetene tørkes med vodka eller alkohol.