Logo no.decormyyhome.com

Hvordan desinfisere overflater

Hvordan desinfisere overflater
Hvordan desinfisere overflater

Innholdsfortegnelse:

Video: SaniSpray HP20 produktgjennomgang 2024, Juli

Video: SaniSpray HP20 produktgjennomgang 2024, Juli
Anonim

Komplett og høykvalitets desinfisering av leiligheten er ganske mulig uten hjelp av fagfolk. Det kan utføres ved hjelp av effektive desinfeksjonsmidler og grundig rengjøring av overflater. Hvordan kvitte hjemmet ditt med skadelige mikrober på egen hånd og gi det litt mer sterilitet?

Image

for desinfeksjonsmidler

Først av alt, må du velge et desinfeksjonsmiddel. Hovedløsningen for dette formålet kan være et stoff som brukes til desinfisering i medisinske institusjoner - for eksempel deaktin eller klorheksidin. De er klorholdige midler, men de har en veldig moderat lukt, som raskt forsvinner. For å starte, må overflatene vaskes med husholdningsrensere og deretter behandles med løsninger av deaktin eller klorheksidin, hvis rester fjernes ved våtrengjøring.

Disse løsningene kan ikke bare brukes til å desinfisere overflater - men også barneleker.

Av folkemedisiner for desinfisering kan du bruke eddiksyre, ammoniakk, linolje eller en mettet løsning av natriumklorid. Linfrøolje er et naturlig antiseptisk middel som tas opp i tre- og lakkoverflater, og beskytter dem i lang tid mot vekst av bakterier og gir dem et estetisk utseende. En saltløsning kombineres vanligvis med tilsetning av eddiksyre, noe som øker renseeffekten. Flytende ammoniakk desinfiserer ofte kjøkkenflater og rom der de røyker. Etylalkohol anbefales ikke for desinfisering, siden det påvirker utseendet til de fleste materialer negativt.